Dobré zprávy

?
Dobré zprávy

Jak název napovídá, seriál Dobré zprávy se odehrává v televizním prostředí a v hlavních rolích se představí například Denisa Nesvačilová, Boleslav Polívka, Miroslav Šimůnek, Sára Rychlíková nebo Natálie Halouzková. Seriál představí příběh vesnické dívky Báry, která získá stáž v redakci Dobrých zpráv, které obdivuje, a tím si začne plnit své sny. Nejen díky ní diváci uvidí to, co se děje za kamerami, když jsou vypnuté. (FTV Prima)





Jonák
Jonák
1 659 bodů
7
Průměrná a jednoduchá podívaná, která nenatchne ani neurazí. Vzhledem k množství dílů je zřejmé, že je děj velmi roztahaný a děj nemá příliš spád. Herecké obsazení fajn, pokud člověk nečeká bůh ví co, tak bude spíše příjemně překvapen. Na druhou stranu jsem neměl potřebu zhlédnout všechny díly.
navratiiil
navratiiil
13 bodů
9
Jednoduchý, nenáročný, přesto za mě velmi dobře a hravě zpracovaný seriál. Herci se svých rolí chytili bravurně, příběh dává smysl a i přes nenáročnost děje vzniká určitý způsob napětí a vzbuzení pocitu nedočkavosti pokračování. Pozitivně také hodnotím odlišnost od typických a nekonečných seriálů ze světa kriminálního nebo lékařského. Na poměry aktuálních televizních seriálů se za mě jedná o nadprůměrně kvalitní dílo.
  • Jednoduchý, leckdy oddechový seriál
  • Hravý, dynamický a potavý děj
  • Netradiční příběh
  • Kvalitní zpracování
  • I přes nesporné klady se přeci jen jedná o klasický televizní seriál

Dodatečné informace

Původní název:
Dobré zprávy (více)
  • Česká republika Dobré zprávy
Premiéra v ČR:
8. 2. 2023
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch