Princezna

62%
Princezna
Plakát traileru

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)




JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Nakonec to klaplo docela dobře. Princezna v upoutávkách už dávno naznačila, že hodlá být jen jednoduchou zábavnou blbinou, co spíše než pohádkovou parodií bude akční jednohubkou, jež si bere tu ze Zátahu, tu z The Night Comes for Us a prezentuje jednu drsnou bitku za druhou, i když je pravda, že v promyšlenosti choreografie má značné mezery. Joey King je přesto uvěřitelná princezna (v soubojích, kde má 3 krát menší hmotnost, než její protivníci už moc ne), ale snaží se, všichni tak činí, ale víc než na 60% to zkrátka nemá. PS: A Dominic to na konci extrémně přehrává. Sice jeho postava má být docela pošuk, ale tohle už zavání karikaturou.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Takže, je to blbost? Je. Je to zábavná blbost? Taky. Vadila mi Joey Kingová? Jo, ale jen na začátku, pak jsem si na ní zvykl. To mě Kurylenková štvala víc. Krásných 94 minut. Dostat to do rukou lepší režisér (třeba Najšuller), tak to mohlo být ještě mnohem zábavnější. Z Hulu by si měl vzít příklad Netflix. Princezna měla patrně desetinový rozpočet, než poslední velkorozpočtové fláky Netflixu (Laser na mimozemšťany, Red Notice, Muž z Toronta, Interceptor) a byla mnohem lepší a zábavnější.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Bože, když jsem viděl ukázku k tomuto filmu, tak jsem se musel hodně zasmát, že někoho něco takového vůbec napadlo. Taková blbost, která si nehraje na nic jiného než je. Což je dobře. Doporučuju jít do toho filmu s vědomím, že je to blbost a nic nedává absolutní smysl. Potom se budete, alespoň trochu bavit a občas se nad tou absurditou i zasmějete.

Dodatečné informace

Původní název:
The Princess (více)
  • USA Princezna
  • USA The Princess
Premiéra v ČR:
2. 7. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Princezna je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch