Dalších 365 dní

29%
Dalších 365 dní

Závěrečný díl trilogie 365 dní. 

Massimo a Laura mají před sebou další rok plný vášně, žárlivosti a úkladů, které jejich vztahu staví do cesty Nacho. Ustojí to jejich vztah, nebo ne?




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
Viděl jsem hodně špatných ba dokonce příšerných filmů a právě mezi ně mohu s klidným srdcem zařadit i Dalších 365 dní. Absolutně nechápu komu se to jako líbí. Není tady snad jediná scéna ve které by dokázal někdo alespoň minutu konverzovat. Vždy zazní pár vět a hned se spustí nějaká moderní cool hudbu a následuje sled rychlých střihů jako v hudebním klipu. Tohle nemá s filmem nic společného. Tohle je Trash pro lidi co maj nudný vlastní sexuální život.
Enon
Enon
1 096 bodů
0
Dobře a dost. K prvním dvoum filmům jsem ani neměl chuť a energii se vyjadřovat. Řekl sem si, že to nechám někomu jinému. Ale po třetím dílu už to prostě musím udělat. Takže mi dovolte se vyjádřit k této trilogii jako celku touto recenzí. Budu se snažit být co nejvíce objektivní. Netflix má dobré filmy a seriály ale tohle se mu vážně nepovedlo, nevím proč měl potřebu tohle vůbec vytvořit. Problémů v těchto filmech je opravdu dost, například absolutně hloupý a nerealistický scénář ke kterému se pojí i mizerné výkony VŠECH zúčastněných “herců”, nerealističnost a hloupé zpracování je nepopsatelné, to se musí vidět. Příběh zde skoro neexistuje, působí jako když ho napsalo dítě v předškolním věku, nudný, hloupý, bez nápadu. A nyní se dostáváme k tomu hlavnímu proč to na Netflixu má takový úspěch a sledovanost, sexuální scény. Ty jsou hodně explicitní a je pravda, že se to ve filmech moc nevidí, aspoň ne do takové míry, takže chápu, že si to lidi pustí jen kvůli tomu. Tyto scény jsou sice možná dobře natočené ale postupem času vás jejich přemíra začne nudit. Ve druhém díle se jen v prvních 30 minutách vyskytne alespoň 6 sexuálních scén, a to už je opravdu moc, divák už si to potom ani neužívá. S těmito scénami souvisí i herci, kteří jsou sice sexy ale jak už jsem říkal, jejich herecké výkony by se dali přirovnat k herectví v seriálu Premiér, absolutně strašný. Hlavní problém je ale to, že tvůrci si to absolutně neuvědomují, během tří dílů se vůbec nic nezměnilo, ba i zhoršilo, tvůrci si totiž myslí, že když vezmou krásné herce, naflákají tam 30 sexuálních scén a zaobalí to do hezkého prostředí tak na to lidé budou koukat. No, a bohužel je to pravda, největší chyba je totiž v nás, kteří na to koukáme. Nebýt nás a úspěchu prvního dílu, žádné další díly by nevznikly. Je hrozné, že TOHLE opravdu stačí k tomu aby váš film byl úspěšný. Na všech těch filmech bych našel jediný pozitivum, občas je tam dobrá hudba, ale ta uz bohužel nezakryje to jakým fiaskem série 365 dní je. Mrzí mě to ale všechny tři filmy jsou pro mě jedny z nejhorších filmů, které sem kdy viděl, tudíž všechny tři hodnotím 0%
Elisan
Elisan
24 bodů
0.5
Pokud doufáte, že tento třetí díl bude aspoň o trošičku lepší než předchozí dva(také žádná sláva), tak Vás asi bohužel zklamu. Po dobu celého filmu poslouchat pouze soundtracky, které se snaží zachránit trapné dialogy, jenž se snaží aspoň trochu "oživit" dějovou lini, byly dalším bodech co Vás úplně psychicky zničí. Herecké výkony jsou hrozné, bez náznaku emocí a podivných mimik co po dobu herci tohoto filmu předvádějí. Ani jedna z postav mi nebyla sympatická. Spíše mi vadil pouze pohled na ně. Dvě hodiny o divných snech, hádkách a přehnaných reakcích, jsem se u filmu silně překonávala, abych film vůbec dokončila. Za mě silný propadák, který neměl být natočen.

Dodatečné informace

Původní název:
The Next 365 Days (více)
  • Polsko Dalších 365 dní
  • Polsko The Next 365 Days
Premiéra v ČR:
19. 8. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
Polsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dalších 365 dní


Podobné


Powered byJustWatch