Jeepers Creepers: Reborn

30%
Jeepers Creepers: Reborn
Film se odehrává v době, kdy festival Horror Hound pořádá svou vůbec první akci v Louisianě, kam přitahuje stovky geeků, šílenců a zarytých hororových fanoušků z širokého okolí. Mezi nimi je Chase, doprovázený svou přítelkyní Laine. Během cesty Laine začíná zažívat nevysvětlitelné předtuchy a znepokojivé vize spojené s minulostí města a zejména s místní legendou The Creeper. Když festival začíná, věří, že na místo bylo přivoláno něco nadpřirozeného a že ona je středem toho všeho.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Jeepers Creepers: Reborn našel dno této oblíbené hororové série. Prvních pět minut dávalo jistou naději, ale poté se to vše posralo a dostali jsme film o který nikdo nestojí. Hloupý až urážející divákovu inteligenci. Natočený tím nejlevnějším způsobem před zeleným plátnem s příšernými herci. Další díl už raději ne.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
2
Úprimne som sa na to celkom tešil pretože mám rád pôvodnú trilógiu okrem trojky. Ale keď som sa v roku 2020 dozvedel že pripravujú takzvane štvorku bol som potešený. No ale po tom čo som videl túto sračku tak som ľutoval že som si to zapol. Už od začiatku filmu to bolo otrasné, greenscreen a CGI boli ako v nejakom nepodarenom fantasy filme. Herci totálne na hovno, a čo sa týka masky Jeepersa tak som sa skoro posral z toho aké je to hrozné. A že to má byť prví film novej trilógie tak to už naozaj bude totálny otras. HODNOTENIE: 2/10

Dodatečné informace

Původní název:
Jeepers Creepers: Reborn (více)
  • USA Jeepers Creepers: Reborn
Země původu:
USA, Velká Británie, Finsko
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
6,18 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jeepers Creepers: Reborn