Medvěd na koksu

49%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Trailer vypadal vcelku dobře a název hodně pobavil, ale jméno režisérky vzbuzovalo značné obavy a jak se po shlédnutí filmu ukázalo, byly to obavy oprávněné. Banks možná během svých let před kamerou něco okoukala, ale furt je to sakra málo k tomu, aby natočila vyloženě dobrý film. To co v traileru působilo vtipně ve filmu samotném absolutně nefunguje. Je tu hromada šílených figurek, ale většina z nich je tak nesympatická, že jím vlastně přejete ztrestání mědvědem. Samotný medvěd je fajn a jeho řádění mě jako jediné bavilo. Naštěstí má snímek cca hoďku a půl, takže celkem odsýpá a nesklouzá k vyložené nudě.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Přesně na hraně 3 a 4, ale to je samo o sobě zázrak, protože tyhle gimmick filmy málokdy fungují tak uspokojivě. Milosrdných 95 minut taky dělá hodně, i když 80 by bylo lepších. Kdyby místo CGI dali chlápka do nepřesvědčivě padnoucího obleku, bylo by to perfektní. Zaokrouhlím nahoru, žijem jenom jednou.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
5
Kokainový medvídek v součtu víceméně splňuje očekávání, kdy na základě absurdního skutečného příběhu vznikl ještě o poznání absurdnější film, který pod režijním vedením Elizabeth Banks nějak funguje, snaha o vzdání pocty Samu Raimimu je ovšem zjevná maximálně v groteskním násilí. Drobnou satisfakci film ve výsledku zvládne dodat, v jistých kruzích pod vlivem jistých látek má jistě šanci se stát kultovní záležitostí, zbytek jen může smutnit, že výsledek možná není zase taková divočina, jakou by člověk čekal.... Více zde
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
Zle zrezirovane a zostrihane s par brutalnymi vtipmi. Snazi sa to byt nieco ako Snakes on a Plane, ale je to az prilis rozharane. Da sa to prezit len vdaka relativnej kratkej stopazi.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
4
U několika scének jsem se i zasmál, ale to bohužel nestačí, aby to byl dobrý film. Další film, kde název je asi to nejlepší.
slord
slord
3 832 bodů
2
Trailer nalákal na zábavnú blbinu, ale výsledný film je nevtipná, nudná a prázdna kravina. Postavy sú nesympatické, povrchné, každá má jednu vlastnosť, ktorú ukazuje celý čas (ten je zlý, ten je smutný, ten je drsný atď). Námet mal potenciál, no Elizabeth Banks ho spláchla do hajzlu a naservírovala túto vo všetkom zlyhávajúcu ohavnosť, ktorú budem ešte dlho rozdýchavať. Jediný raz čo som sa pousmial bolo na začiatku titulkov, aj keď to pobaviť asi nemalo :-). Keby to tak dostal do rúk Wirkola, to mohlo byť tak dobré, no tak mi ostáva si tento scenár len predstavovať. Verdikt: 2/10
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
kdyby jen turisté veděli, co medvědi v lese šňupají.. takže brum, brum, brum, o čem se zdá medvědům?
Hroty Algernona
Hroty Algernona
3 321 bodů
3
Asi jediný film, jehož název je zábavnější než on samotný. Medvěd na koksu má jeden vtip a tím je... no medvěd sjetý na koksu, co jste čekali? A tento vtip se ohraje rychleji, než vtipy o Pepíčkovi. Zbytek je plný nudných, otravných postav, který nudně zabijí otravně CGI medvěd. Na konci se pokusíme o moralizaci, poučení a rodinné zprávy, což je v Rkové komedii dost nepochopitelný... Ach jo, potenciál možná nějaký byl, ale ne v těchto rukou. Nuda, nuda a ještě jednou nuda. Alden Ehrenreich a Keri Russell jako jediný aspoň trochu baví.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
5
Můj námět na dvojku. Gay medvěd (velký chlupatý muž), chrání malé městečko před zuřivým zvířecím medvědem na koksu, který morduje lidi jak Jason. B plot) Odcizená dcera gay medvěda se vrací do města se svým přítelem a společně se skupinou dětí, jsou uvěznění ve škole s pumou na koksu. C plot) Šerif a gay medvěd se do sebe zamilovávají. Šerifa hraje Brett Goldestein z Teda Lassa. I dare you Hollywood!
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
2
Hvězdu nechávám za pár momentů končetin, jinak ať Elizabeth netočí už nic prosím!