Stopy Járy Cimrmana

AI
67%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Stopy Járy Cimrmana
Stopy Járy Cimrmana: trailer
Zábavná cestopisná minisérie k  55. sezóně legendárního divadelního souboru. Herci Divadla Járy Cimrmana putují po místech, která jsou spojena s  otiskem světem neuznaného génia Járy Cimrmana. Moderátor Táborský svými všetečnými otázkami zprostředkuje divákovi exkurzi nejen po zajímavých turistických cílech, ale s pomocí oblíbených herců i zábavnou podívanou o  pozůstalosti světového génia s  akcentem na regionální vynalézavost a tradice. Průvodce šestidílné minisérie v  každém díle potká jednoho či dvojici cimrmanologů, kteří si k dané lokaci připraví referát a  provedou diváka místem nebo expozicí objektu v duchu seminářů, které známe z jejich divadelního repertoáru.




Recenze: Stopy Járy Cimrmana

Kinobox.cz
80%

Stopy Járy Cimrmana představují „doplňkové učivo“ pro znalce díla tohoto českého velikána. Jeho stopy vedou po celé České republice a jeho vliv je nezměrný. Vždyť kdo jiný měl tak úžasné nápady jako vybudovat přenosnou osobní rozhlednu, nejvýše položený maják na světě nebo vytvořit píchačky, které dokázaly měřit, s jakým úsilím zaměstnanec pracoval?


Dodatečné informace

Původní název:
Stopy Járy Cimrmana (více)
  • Česká republika Stopy Járy Cimrmana
Premiéra v ČR:
3. 5. 2023
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění