Bubble

72%
Bubble
Plakát traileru

Vítejte v alternativním světě. Bubliny pršící na svět porušily zákony gravitace a Tokyo bylo zcela odříznuto od okolního světa. Zbyly v něm jen skupinky mladých lidí soutěžících proti sově v bitvách nad městem. Hibiki, lehkomyslný, ale talentovaný mladík, nešťastnou náhodou sklouzne ze střechy, ale než se zřítí do gravitačního moře pod ním, zachrání ho Uta, dívka s tajemnými schopnostmi. Oba záhy zjistí, že je něco spojuje - schopnost slyšet zvuky pro ostatní neslyšitelné...




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
I když se tvůrci snaží to trochu posunout, děj je velmi rutinní. a i když se na ten film velmi kouká, výtvarné řešení není zvlášť zajímavé. Anime, se kterým není víceméně nic špatně, snad až na nějaké klišé, ale není s ním ani dost dobře.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Keď sa spojí štylistika Your Name s dizajnom postáv od ilustrátora Death Notu, viete, že sa bude jednať o úplnú pecku. Bubble je štandardná romantická dráma, akú nám už neraz predviedol režisér Makoto Shinkai, no skvelo predvádza fakt, že keď sa niečo opakuje, nemusí to byť spravidla vôbec frustrujúce.

Dodatečné informace

Původní název:
バブル (více)
  • Japonsko Bubble
  • Japonsko バブル
Premiéra v ČR:
29. 4. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Čeština:
Bubble je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch