Duch

65%
Duch

Osmidílný detektivní seriál, ve kterém je hlavní postavou Emil (Štěpán Benoni) jako vyšetřovatel v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu. Není to ale typický policista, je nenápadný a introvert. Je sice přátelský, ale nikdo z kolegů moc nestojí o přátelství s ním. Emil nevyniká ve fyzických akcích, zkoušky ze střelby dělává na spodní hranici a s kondičkou je na tom obdobně. „Jak jste si všimli, tak se hodně potí. To ale není můj pot, je umělý. Emil je takový spíš analytik, který pracuje na kriminálce – na ústředí proti organizovanému zločinu – a není zvyklý chodit do terénu. Vlivem nějakých okolností se dostane do akce, a ta dopadne všelijak. K Emilovi se totiž přidá takový pomocník, který mu změní život,“ prozrazuje Štěpán Benoni, který bude mít po svém boku nejen záhadného pomocníka, ale i parťačku Radku (Marta Dancingerová). 





Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
Napřed jsem si říkala, že na tento seriál se dívat nebudu, ale pak jsem změnila názor, protože se mi velmi líbí Predrag Bielac jako zabitý mafiánec Darko. Je vlastně takovým jediným tahačem celého seriálu. Ale jinak pohodový seriál, koukat se na to dá, všemi kritizovaný Štěpán Benoni jako hlavní postava policisty Emila Svobody mi zas až tak špatný nepřipadá, Marta Dancingerová je zde pěkná, musím i jako žena konstatovat, že jí to zde velmi sluší. Všichni říkají, že to není Randall a Hopkirk. Tak není samozřejmě. Je to jiný seriál. A především český včetně českých hlášek, českého humoru. Já si myslím, že Peter Bebjak a Róbert Švéda odvedli jako režiséři docela pěknou práci.
HanO
766 bodů
7.5
Taková lehká napodobenina Randalla a Hopkirka, ale celkem dobrá příběhová linie, samozřejmě příběh je místy banální, ale v rámci daného žánru pro mě nadprůměrný.
blanka-mrzenova
3 bodů
10
Děkuji za skvělý seriál.Bude pokračování?

Dodatečné informace

Původní název:
Duch (více)
  • Česká republika Duch
Premiéra v ČR:
8. 2. 2023
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch