Zakletá jeskyně

50%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Tohle je lepší, než Tři zlaté dukaty, musím uznat, že obě pohádky jsou neskutečně krásně pro oko, na tom si Mariana Čengel Solčanská dává hodně záležet. Hory a Oravský hrad jsou její oblibené lokace. Tady byla opravdu krásná příroda.. Pohádka je to pěkná, není moc vánoční a je spíše pro dospělé. Dobrá práce.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
6
Minulý rok mě tahle pohádka minula (asi jsem už na to neměla nervy), o to víc byla pro mě zajímavější. Během pár minut mě zaujal drsný styl a serióznější přístup, pro děti sice nic moc, ale dodívala jsem se s uspokojivým pocitem.
Evah
Evah
2 113 bodů
4
Další podprůměrná pohádka kombinující všechno možné od sůl nad zlato po snad i Kaina a Ábela. Princ zase chování, jako borec z hospody bez vychování, nevím jestli to má malé děti učit tomu, že se jejich partner změní, pokud si to necháte všechno líbit a přesto ho milovat. Toto mě vážně nebavilo.
aquiver
aquiver
2 106 bodů
8
Nejlepší hraná pohádka za poslední 4 roky. Krásné lokace, atmosféra, neokoukaní herci a povedený scénář, kde každá scéna má svůj smysl pro cílový dramatický oblouk, ve kterém, i když cíl je předem daný svým žánrem, cesta k němu je originální, nápaditá a emočně strhující. Část pohádky disponuje až téměř hororovou náladou, a tak z popsaných důvodů, o co méně si film vychutná to nejmenší dítě, o to více balzám pohladí dospělou vnímavou pohádkovou duši...
Veronika Rada
Veronika Rada
915 bodů
9
Další zajímavá pohádka která není tuctová a má i zajímavé zpracování.