Indián

51%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Karlu Rodenovi vstoupí do hlavy Indián a rovná mu život.. nikdy bych nevsadil na to, že do takové role půjde. Herecké výkony prachbídné a scénář nedal možnost ani Karlu Rodenovi předvést svůj nesporný herecký talent. To, že v rámci rozpočtu nebyly scény natáčeny v Americe, ale divák se musí spokojit s Českou Amerikou pochopím. Nikdy jsem ale neviděl méně autentické Indiány a to už tedy za pár korun vyřešit šlo. Zasmál jsem se dvakrát, nalepená firemní story mě nebavila vůbec. Za mě podprůměrná záležitost a nejhorší role mého oblíbence Karla Rodena.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Jak jde tak ozkoušený mustr realizovat tak pitomě? Komedie bez humoru, kde nic nefunguje a Karel Roden je nejvíc miscasted člověk v historii. Úmorné, nesnesitelné a především nudné.
HanO
766 bodů
7.5
Skvělá komedie, skvělý herecký výkon především Karla Rodena, ale i ostatních herců. Indián se mi opravdu líbil, chvílemi jsem se lámal smíchy, chvílemi dojímal, dostal jsme vše, co si mohu od dobrého filmu, resp. dobré komedie přát. Skvělá komedie, pro někoho snad s banálním příběhem, kde jsou některé věci značně bagatelizovány, ale dle mého to v takovéto komedii takto má být, pro mě naprosto skvělý scénář, který vypovídá o době, ve které žijeme, kdy se stal naším náboženstvím materializmus a Bohem jsou peníze, kdy žijeme s nejbližšími vedle sebe, a ne s nimi, kdy nás zajímá jiných problém stejně tak málo, jako náš problém je. Samozřejmě nyní dost přeháním, každý to tak nemá, ale občas mi připadá, že to prostě takto je. Koukněte na Indiána a utvořte si vlastní názor, mě se scénář i film, jako takový prostě líbil, je to samozřejmě komedie, ale která mě vedla k zamyšlení, ne pouze odpočinkové dílo.