Šoumen krokodýl

62%
Šoumen krokodýl
Lyle žije v New Yorku, rád pomáhá svým sousedům, hraje si s místními dětmi a rád si zpívá. Přesto je jeden z jeho sousedů pan Grumps s jeho vystupováním nespokojen a požaduje, aby se Lyle přestěhoval do zoo, kam podle jeho názoru patří. Nesnáší krokodýly a jeho kočka Loretta taky, Lyle jim tak musí dokázat, že není zlý, jak si mohou lidé myslet a že si zaslouží žít, kde chce. Animovaný snímek na motivy stejnojmenné dětské knížky.



filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Šoumen krokodýl je ve finále sympatickým hrdinou sympatické rodinné oddechovky, která je sice primitivní a zdánlivě hlubším tématům se vlastně ve finále tolik nevěnuje, rámec svého zadání ovšem podívaná o zpívajícím krokodýli vlastně do velké míry splňuje a primární cílovka z něj nejspíš nadšená bude. Na druhou stranu se tu ovšem na rozdíl od dvojice filmů Paddington nová instantní filmová klasika nerodí, na to Šoumen krokodýl pořád není nic víc než snadno zapomnění hodná jednohubka.... Více zde
Kuca25
2 132 bodů
4
První výprava s dcerou do kina dopadla celkem zklamáním. Ne, že bych od filmu čekal něco víc, ale tohle opravdu nebyl snímek, který si bude divák pamatovat. Dcera byla spokojená, to jo, ale jinak pro mě to byl jenom pokus o hledání pozitiv. Našel jsem jediné a to lokace. Jsem obrovský milovník New Yorku, takže tady jsem slintal blahem. Vše ostatní špatně. Hrozné herecké výkony, nesympatická hlavní postava a nakonec i náměť je stupidní. Pro mě osobně, by bylo příjemnější kdyby krokodýl, nevydával zvuk žádný. Zpěv mi přišel tak naprosto nepřirozený, na něco jako je krokodýl, že po celé době mlčení, vždy chvilka zpěvu, působila přinejmenším zvláštně. Já nevím. Tentokrát to prostě Sony nevychytalo, to si radši znovu pustíme Sonica.
Milena107
729 bodů
5.5
Tento dětský hrdina , který hodně zpívá spolu se svým kouzelníkem - objevitelem, není asi tolik přitažlivý a roztomilý, jak tvůrci předpokládali. Vzápětí se nám ve filmu objeví milá rodinka, která si osamělého krokodýla zamiluje a pomáhá mu v jeho kariéře. Nakonec jej zbaví stydlivosti a Šoumen krokodýl je naráz všem sympatickým a zpívajícím hrdinou.

Dodatečné informace

Původní název:
Lyle, Lyle, Crocodile (více)
  • USA Šoumen krokodýl
  • USA Lyle, Lyle, Crocodile
Premiéra v ČR:
16. 7. 2023
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
104,09 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Šoumen krokodýl je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch