Paní Harrisová jede do Paříže

70%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Feel-good jednohubka, která svou cílovku ideálně uspokojí. Pokud tvůrci náhodou časem hodlají adaptovat i další tří příběhy paní Harrisové, minimálně díky výkonu Lesley Manville by mohli stát za pozornost.... více zde
avenis
avenis
8 145 bodů
7
Upřímně,... čekala jsem víc. Víc opravdovosti. Ano, bylo to milé pokoukání, ale více Červená knihovna než něco realistického, jak to známe z dnešních lepších filmů. Prostě moc učesané, moc směřující k happy endu. Přesto bych to všechno brala, kdyby nebylo jedné naprosto fatální nesmyslnosti. Jak můžou šaty šité na míru velikosti XS sednout ženě s rozměry odhadem M - dokonce L? Tohle faux-paux prostě neodpustím. Isabelle Huppert vypadá výborně, Lesley Manville by chtěl mít každý doma a Lucas Bravo v brýlích s patřičným účesem, jako by z oka vypadnul Hugh Grantovi, jen méně pomrkává.
Milena107
729 bodů
6
Film od režiséra Anthony Fabiana byl koukatelný a zaváděl diváky do doby hodně vzdálené, ale plné módy slavného tvůrce Diora, takže ženské oko spočinulo na modelech s nostalgií a celkem i požitkem. Samotný příběh britské uklízečky je něco jako pohádka s překrásným koncem. Trošku neskutečné, ale člověk staršího věku si zavzpomíná.