V létě ti řeknu, jak se mám

28%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Tak jsem zase jednou narazil na dno českého filmu. Tento pokus o romantickou komedii je jedna velká křeč plná trapnosti a otřesných hereckých výkonů. Málo kdy hodnocením mířím k odpadu, ale tady to prostě nejde jinak. Vždy se snažím na snímku najít aspoň malé pozitivum, jenže zde nic pozitivního není. Absolutní ztráta času.
avenis
avenis
8 145 bodů
3
Úplný odpad to asi není, ale marně přemýšlím, co měl tento film divačkám přinést. Protože chlapi si tady asi na své moc nepřijdou. Čtyři krávy a jejich protějšky řeší své problémy a není to ani sranda ani drama, spíš psychoanalýza ve stoje. Kostková v netypicky záporné roli ženy typu "já vím, co je správné a všechno jsem vám obětovala, nevděčníci", rumunská herečka Vasile špulící pusu ve stylu kačer Donald v roli úspěšné mediálně slavné ženy, co chce otci upřít děti, další Rumunka Rogoz v roli ženy, která kvůli kariéře nemá rodinu, ale nic pro to nedělá, aby ji měla, no a půvabná Slovenka v roli ženy, která se bojí říct svému manželovi, že pracuje v oboru, který ji baví. No potěš... Chlapi jsou na tom se sympatiemi podstatně líp. Ale nejlepší na celém filmu je parodie na našeho "hodnotového premiéra a světového leadera" Fialu...
Evah
Evah
2 119 bodů
2
Achjo, škoda že jsem se nepodívala na hodnocení, ušetřila bych si zbytečné utrpení. Toto bylo absolutně neoriginální, nezáživné, do toho byli herci dabováni a zněli tak ještě hůř než standardně. Toto je i na české standardy podobných ani nemůžu říct komedií absolutně hrozné. Člověk se při tom ani nezasměje, prostě tady nefungovalo skoro nic.
Ku
460 bodů
1
Hrůza
MCeky
MCeky
414 bodů
0
Prvý krát som na celé kino povedal: To bola ale sračka.