Deathcember

49%
Deathcember

Vzpomeňte si na vzrušení, které jste cítili jako děti vždy v prosinci, když jste otevírali nové okénko svého adventního kalendáře. Každé ráno, 24x v řadě jste netrpělivě očekávali nové čokoládové překvapení. DEATHCEMBER vrací tyto vzpomínky k životu, ale zvráceně!

DEATHCEMBER je kolekce 24 krátkých filmů + 2 bonusových, které nahlížejí na temnou stránku svátečního období. Krátké filmy mezinárodních režisérů s nejrozmanitějšími nápady a styly, propojeny do adventního kalendáře tak, aby na vás dýchlo kouzlo hororových Vánoc. Za každým okénkem čeká nový, zlomyslně zábavný příběh... ODVÁŽÍTE SE OKÉNKA OTEVŘÍT?

Mezi tvůrci jsou známí režiséři jako je Ruggero Deodato (Kanibal Holokaust), Lucky McKee (Žena), Pollyanna McIntosh (Darlin), Trent Haaga (68 Kill) nebo Julian Richards (Poslední horor) spolu se současnými mezinárodními talenty jako je Isaac Ezban (The Similars), Lee Sang-woo (Barbie) a Lazar Bodroža (A.I. Rising), plus řada absolventů Blumhouse, jako Jason A. Rostovsky (Don’t be afraid of the light) nebo Sam Wineman (Tichá místnost). (Supreme XP)




Dodatečné informace

Původní název:
Deathcember (více)
  • Německo Deathcember
Země původu:
Německo
Ocenění:
Žádná ocenění