Záhada v Saint-Tropez

51%
Záhada v Saint-Tropez
Miliardář Claude Tranchant a jeho manželka pozvou elitu showbyznysu do své vily. Je přesvědčen, že se stane obětí vraždy a vyzývá svého přítele Chiraca, aby těžil ze služeb nejlepšího policisty v Paříži. (O2)



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Záhada v Saint-Tropez je přiznanou vykrádačkou Růžového pantera. Jenže Clavier není Sellers a Benamou rozhodně není Edwards. Banemaou navíc nemá ten správný cit pro timing a spousta gagu je zbytečně přetažených a nefungují. Je obrovská škoda, když dostanete takovou plejádu známých herců a mistrů ve svém oboru a pak natočíte něco tak nevtipného a místy až trapného. Na jedno shlédnutí ok, ale tu pachuť zabitého potenciálů z jazyku jen tak nedostanete.
avenis
avenis
8 056 bodů
6.5
Clouseau byl Francouz v Anglii. Boulin však není Angličan ve Francii... No, nevěděla jsem, do čeho jdu a tak zjištění, že jde o jakýsi plagiát Růžového pantera, mě poněkud zchladil. Christianovi Clavierovi rozhodně sluší víc postava otce Clauda Verneuila, který se potýká s multikulti zeti... Možná filmu neprospěl český dabing. Možná v originále a s titulky by to vyznělo víc vtipně. Kdoví.

Dodatečné informace

Původní název:
Mystère à Saint-Tropez (více)
  • Záhada v Saint-Tropez
  • Francie Mystère à Saint-Tropez
  • Francie Záhada v St. Tropez
Premiéra v ČR:
25. 11. 2022
Země původu:
Francie
Rozpočet:
16,44 mil. USD
Tržby:
1,45 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Záhada v Saint-Tropez je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch