Tady hlídáme my

31%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
0.5
Jestliže jsem byl zklamaný z prvního dílu, tak z tohoto dílka jsem přímo zděšen.. Trapnost na druhou, kterou zachraňuje snad jen rozumný a dospělý výkon Lukáše Vaculíka. Můj oblíbený nestárnoucí "týpek" Pavel Nový se třeba naopak nechal stáhnout do dna bahnitého snímku, který je jakýmsi mixem Babovresků 3 s "Lassie od Vietnamců". O ostatních hercích škoda mluvit..A zapomněl jsem na hudební perlu... různorodé remixy hudby z Žen v pokušení.. dlouho jsem se takhle ošklivě nerozepsal, ale také jsem dlouho neviděl nic tak drsného.. Totální dno - 0%.. + 5% Vaculíkovi.
Fingon
16 886 bodů
6
5/10. Tady hlídáme my se po kino premiéře pohybovalo v černých číslech. První díl se mi líbil o maličko víc, ale není to žádná tragédie. Naštěstí to není jen o dvou jezevčích, lidské postavy mě zajímaly víc, pro většinu zde vystupujících herců mám slabost a bylo fajn, je zase vidět. První hvězda za sympatickou Veroniku Divišovou. Druhá hvězda za Jitku Ježkovou s flintou. Třetí hvězda za běžící kameru "pohledy z očí běžícího hafana".
avenis
avenis
8 067 bodů
3.5
Proboha svatýho, co to je? Pustila jsem si to na Netflixu a chvílemi jsem měla pocit, že jsem si něco šlehla... Došlo mi, že to je pokračování nějaké "jedničky", kterou jsem neviděla a patrně se jedná o tzv. nastavovanou kaši. Od Juraje Šajmoviče jsem ještě neviděla ani jedno dílo a pokud toto má být jeho poslední (a pravděpodobně nejvyzrálejší) dílo, pak se obávám, že lepší už to nebude... Nejlepší herecký výkon podali jezevčíci a krásná okolní příroda.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
3
Vůbec nechápu, proč vzniklo pokračování filmu Tady hlídám já. To byl copak až tak populární?! Každopádně ta dvojka byla ještě mnohem trapnější. A to má být pro děti?! Ten sex zezadu a tak dále, to si zrovna nemyslím, že je vhodné. Teď už tu máme dva mluvící jezevčíky, kterým zas rozumí jen Kačka, no a všechno je to "za uši přitažené". Škoda se o tom víc rozepisovat. Nestojí to za to.