Echo

55%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
8
Tady si myslím že je kritika poměrně přehnaná. Seriál se nebojí temnějšího tónu a větší míry násilí ( které není prvoplánové ). Postavy jsou sympatické a mají dobrou motivaci k tomu co dělají. A tím myslím i Kingpina. Spousta výtek totiž míří k jeho " krotšímu " způsobu. Já to vidím tak že bral Mayu jako jeho dceru..........proto se držel zkrátka. Navíc si myslím že tu kriminální stránku uvidíme skrze Daredevila, potažmo Spider-Mana. Taky je mi sympatická výměna New Yorku za maloměsto. Je to příjemné osvěžení v rámci komiksovek. Co mi trochu vadilo byli ty nadpřirozené prvky. Jakoby tam prostě nesedli. Taky závěr byl poměrně rychlý a křečovitý ( naštěstí to nebyla katastrofa jako u Secret Invasion ). Takže je Echo vynikající seriál ? To určitě ne. Je Echo po dvou letech konečně MCU projekt, který si ( kromě Lokiho ) zaslouží diváckou pozornost ? Na 100% ano.
  • Postavy, akce, zasazení
  • závěr, nadpřirozeno
Michudy
Michudy
1 290 bodů
4
Příspěvek obsahuje spoiler!
HNTR
HNTR
1 031 bodů
4
Echo je dalším pokusem Marvelu o vzkříšení upadajícího univerza... Bohužel ani tentokrát nepředvádí extra velké kvality. Palec nahoru, za to že Marvel využívá i handicapované hrdiny, tomu skláním poklonu. Pokud jde ale o seriál, ten vrcholí soubojem mezi Mayou a Daredevilem... Pak začne hodně upadat a vlastě se v něm nic extra neděje a není proč si seriál zapamatovat. Vincent D'Onofrio je pak jediným dalším plusem, který drží sérii nad vodou za poslední milimetry límce.
divad
divad
622 bodů
6
Na tento seriál jsem se absolutně netěšil a vůbec mě nezajímal. První trailer ovšem vypadal skvěle a další následující jen potvrzovaly, že by se mohlo jednat o něco nového, co ještě v MCU nebylo. No a po shlédnutí musím říct, že jsem zklamaný. Akční scény místy působily až komicky a i přes krátkou stopáž, jsem se místy hodně nudil. Na stranu druhou seriál má i spoustu dobrých momentů. Hlavně se jedná o sceny kde se vyskytuje kingpin. Jsem také velice rád že Marvel dává prostor hendikepovaným lidem. Co se týče vizuálních efektů, byť jích zde bylo málo, místy vypadaly velmi špatně. A celkově lze říct, že se seriál musel potýkat s velkými problémy v produkci. Celkově to ovšem nedopadlo zas tak špatně, ale ne tak jak jsme očekával. Je potřeba ocenit snahu udělat něco originálního a to se z části povedlo.
Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
6
Laskavost. To, co tento seriál potřebuje. Laskavého diváka, který se zaměří na to hezké. Symboliku ozvěny, která nás propojuje s našimi předky. Spojení s rodinou, pro kterou nikdy zcela nezmizíme a která nám poskytne přístřeší, když na tom nejsme dobře. A schopnost bojovat za sebe a vrátit ránu, když je to nutné. Protože ten kdo chce mír, musí být připraven dát ránu.

Tato minisérie má své silné momenty. A to prvních 20 minut a pak posledních 20 minut. :D I s laskavým pohledem musím říct, že jediný dobrý Cox na tomto seriály, je ten chutný Charlie. :) A hned druhá chutná část je Vincent a jeho Kingpin, který je jednoduše bravurní. Víc takových důchodců!!!

Maya není moc dobrá postava a je smutné, že z celého seriálu v podstatě ta nejméně zajímavá. Je spíš jenom statickým posuvníkem děje, který spouští jednání jednotlivých postav, jejichž pozadí a chování je mnohem poutavější. Nepovedlo se mi na ni emočně napojit a doopravdy mne víc zajímali vedlejší postavy, jako její babička, nebo kámoši z dětství. Všichni kolem ní tančí, jako kolem jakéhosi zjevení nejvyšší bytosti a já nechápu proč. Protože je sirota, kterou vychovával mafiánský boss? Nebo, že je elitní vrahyně? Nebo, že 20 let kálí na svou biologickou rodinu? :o

Kingpin, byť je v seriálu hodně málo, si jej krade pro sebe. Jak je asi cítit, moc mne to nebavilo. Takový průměr, ale za Vincenta dávám bod navíc. :) 6 :P
sammikk_
sammikk_
314 bodů
5
Nebylo to tak hrozné, ale ve výsledku bylo. Další průměrný a nezajímavý příběh, kde jedinou dobrou část tvoří postava o které to ani není.. Ze začátku fajn start, alespoň choreografie je vpořádku. Zase si to MARVEL nepohlídal, a jde to vidět...
kingmentis
kingmentis
231 bodů
4
2. nejhorší seriál v MCU
Aisen
Aisen
76 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!
PeTeMc
66 bodů
3
Marvel hledá dno…
  • Nic
  • Nuda, postavy, hudba, kamera…
Lůk
62 bodů
8
po první epizodě zatím 8/10!