Echo

55%
Echo
V akční minisérii Echo sledujeme příběh neslyšící indiánky Mayi Lopez, které se ve velmi nízkém věku ujal zločinecký boss Wilson Fisk alias Kingpin poté, co zabil jejího otce. Kingpin ze své adoptivní dcery vychoval nebezpečnou vražedkyni známou jako Echo, která se mu však po odhalení pravdy vzepřela a pokusila se jej neúspěšně zabít. Nyní se Echo vrací zpět, aby konečně čelila minulosti, která jí brání posunout svůj život vpřed…




Recenze: Echo

Kinobox.cz
75%

Echo je v součtu poklidná marvelovská oddechovka, která polidšťuje svět plný nadpřirozené mytologie a zapojuje snadnou srozumitelnou mystiku původních obyvatel. Akce, ač místy intenzivní a doprovázená třeba metalem Roba Zombieho, je vedlejší. V popředí stojí postavy, tradice přenášené po mnoho generací a také Kingpin, jehož image důrazem na emoce a motivy odpuštění nedegraduje, nýbrž sympaticky nabývá na významu.


Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
8
Tady si myslím že je kritika poměrně přehnaná. Seriál se nebojí temnějšího tónu a větší míry násilí ( které není prvoplánové ). Postavy jsou sympatické a mají dobrou motivaci k tomu co dělají. A tím myslím i Kingpina. Spousta výtek totiž míří k jeho " krotšímu " způsobu. Já to vidím tak že bral Mayu jako jeho dceru..........proto se držel zkrátka. Navíc si myslím že tu kriminální stránku uvidíme skrze Daredevila, potažmo Spider-Mana. Taky je mi sympatická výměna New Yorku za maloměsto. Je to příjemné osvěžení v rámci komiksovek. Co mi trochu vadilo byli ty nadpřirozené prvky. Jakoby tam prostě nesedli. Taky závěr byl poměrně rychlý a křečovitý ( naštěstí to nebyla katastrofa jako u Secret Invasion ). Takže je Echo vynikající seriál ? To určitě ne. Je Echo po dvou letech konečně MCU projekt, který si ( kromě Lokiho ) zaslouží diváckou pozornost ? Na 100% ano.
  • Postavy, akce, zasazení
  • závěr, nadpřirozeno
Michudy
Michudy
1 278 bodů
4
Příspěvek obsahuje spoiler!
HNTR
HNTR
1 031 bodů
4
Echo je dalším pokusem Marvelu o vzkříšení upadajícího univerza... Bohužel ani tentokrát nepředvádí extra velké kvality. Palec nahoru, za to že Marvel využívá i handicapované hrdiny, tomu skláním poklonu. Pokud jde ale o seriál, ten vrcholí soubojem mezi Mayou a Daredevilem... Pak začne hodně upadat a vlastě se v něm nic extra neděje a není proč si seriál zapamatovat. Vincent D'Onofrio je pak jediným dalším plusem, který drží sérii nad vodou za poslední milimetry límce.


Dodatečné informace

Původní název:
Echo (více)
  • USA Echo
  • USA Écho
Premiéra v ČR:
10. 1. 2024
Distributor:
Disney+
Země původu:
USA
Čeština:
Echo je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch