Piklírna

79%
Piklírna

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)





Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Máte rádi Futuramu, nebo Ricka a Mortyho? Tak tady jste na správném místě. Piklírna je takovým mixem těch dvou seriálů a po celou sérii navíc nabízí nejrůznější popkulturní odkazy. Humor funguje, postavy jsou dobře napsané a každý díl je tak originální jak jen může být. Můžu vám zaručit, že něco takového jste určitě ještě neviděli.
Booste356
Booste356
138 bodů
9
S adult animáky se poslední dobou roztrhl pytel a Inside Job je klenot v hrsti sena. Mezi všemi Netflix seriály se dokonce jedná o jedno z nejlepších děl tohoto typu. Perfektní tempo 25minutových dílů doplněno celosériovým příběhem, který mě nutí binge-watchovat celou sérii v jeden den. Doplněno o chytře napsané postavy, které se navzájem doplňují, zvlášť bych vypíchl charakter Bretta, nebo Reagan. Nutno také zmínit, že téma konspiračních teorií se dá ždímat dlouho a Inside Job to zvládá skvěle. Vůbec nezmiňuji perfektní, někdy až southparkovský humor, spojený o postavy z Ricka a Mortyho, což celé doplňuje příběh podobný Gravity Falls. Nakonec bych dodal jen zklamání ze zrušení třetí řady, kterou si seriál, obzvlášt po konci série druhé, zaslouží.

Dodatečné informace

Původní název:
Inside Job (více)
  • USA Piklírna
  • USA Inside Job
Premiéra v ČR:
22. 10. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch