Pan profesor

58%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Nepříliš nabuzující úvodní epizoda a ne moc uspokojivá poslední epizoda. To mezi je víceméně horská dráha, kde občas některé díly dokážou vážně pobavit, či být neurážející průměr. Všem vévodí Vojta Dyk, který dokáže profesorovi vdechnout rozpustilost a odpovědnost v takové míře, že kdykoliv promlouvá do života svých studentů, dokáže vzápětí zaútočit cílenou hláškou, jenž se se spojením jeho pohybové stránky stává asi tím nejlepším, co seriál nabízí, stejně jako milé překvapení v podobě neokoukané tváře Beáty Kaňokové, pro mě neznámého Ondřeje Bauera a každou rolí překvapujícího Martina Pechláta (plus mini role Davida Švehlíka, který dokáže svého rozporuplného doktora pojmout tak nejednoznačně, že mě jeho absence od půlky seriálu mrzí). A obecně lze pochválit režii, kameru, skvělou hudbu, střih a vlastně vše po technické stránce. Jen scénář, který alespoň dodržuje strukturu, mohl být vyšperkovanější v některých epizodách a hlavně, mohl by být aspoň někdy od nás a ne odkoupený z jiných zemí.
Riverdon
Riverdon
7 389 bodů
5
Každým dílem je seriál slabší a slabší.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Tento seriál mě docela překvapil. Původně jsem se na něj vůbec nechtěla dívat. Vojtěch Dyk je tam ale velice dobrý, sympatický, ani Beáta Kaňoková není špatná a pan ředitel Martin Pechlát je přímo úžasný. Propadla jsem tomu. Nicméně v takové škole, kde studenti klidně řeknou pedagogovi třeba ať drží hubu nebo něco v tom smyslu, bych učit v žádném případě nechtěla! Je to ale nadsázka. A tvůrci se vždycky snaží vzít si na paškál nějaký problém, třeba šikanu, otěhotnění apod. a tomu ten určitý díl věnují. Osobně bych už tento seriál dál nerozšiřovala. Myslím si, že 15 dílů postačuje. Také jsem neslyšela o tom, že by se měly natáčet další díly. Ale jak je něco jen trochu oblíbené, tak se hned uvažuje o prodlužování.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 247 bodů
1
Další zhovadilost,která je nudná, monotónní,a zajímavá asi jako to,kolik je teď očkovaných (aktuální téma,ale úplně k ničemu a mimo) zase někoho napadlo obslehnout nakou zahraniční bombu..v této případě je to jasné,Fakju pane učiteli,jenže oproti originálu,je tu vidět česká televizní stopa,nezajímavé,nudné,rádoby vtipné (trapné) a zase se z toho stala sra*ka typu ordinace,kde se zase někdo zamiluje a ona ho nechce a pak jo atd...
Ku
460 bodů
1
Nechci vidět
Tomesek
Tomesek
199 bodů
5
5/10 průměr
PhoenixCZ
PhoenixCZ
9 bodů
7
Seriál jsem si užil. Ale škoda že to skončilo 2 sérií. Konec 2 série 10 díl mě docela napjal.
  • Konec 2 série 10 díl byl trapný ( Jako kdyby řekli : Tak to dokončíme, aby byl pokoj.)