Linka

48%
Linka
Linka
Minisérie Linka si klade za cíl jediné. Ukázat, že na lince 112 pracují také jen lidé, kteří kromě dalších schopností musí umět přesně rozdělit pracovní a soukromý život. Právě na ně totiž spoléhají volající, kteří potřebují pomoci zachránit život, uhasit požár a vyřešit další stovky složitých situací. Denně, každou hodinu, každou minutu. (TV Prima)




avenis
avenis
7 963 bodů
7
Očekávala jsem nenáročnou glorifikaci našich záchranných složek a tak jsem ani nebyla moc zklamaná. Na stupnici od 1 do 10 v plytkosti bych tuto minisérii zařadila na stupeň 8. Jako ukázka práce IZS je to velmi dobré. Názorné případy jednotlivých zásahů jsou však až příliš zkratkovité a velmi schématické. S osobními příběhy jednotlivých aktérů už je to lepší, ale i tak, působí to spíše jako rozjezd k nekonečnému seriálu typu Ulice.
Jonák
Jonák
1 444 bodů
7
Jak napovídá počet dílů: 4, vše má spád a na rozdíl od jiných seriálu (kde je častým jevem mnoho dílů, žádný spád a velmi nezáživný scénář) je to celkem koukatelné. Herecké výkony nejsou špátné, herci v daném prostřetí působí přirozeně a realistiky. Na poměr seriálu od Primy rozhodně nadprůměr - 7/10.

Dodatečné informace

Původní název:
Linka (více)
  • Česká republika Linka
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch