Armáda lupičů

61%
Armáda lupičů

V tomhle prequelu k filmu Zacka Snydera Armáda mrtvých přemluví tajemná žena maloměstského bankovního úředníka Dietera k životnímu dobrodružství. Má se připojit k partě nejhledanějších zločinců Interpolu a pokusit se vykrást údajně nedobytné sejfy po celé Evropě. (Netflix)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Armáda mrtvých se mi líbila a i když mi postava kasaře Dietera nepřišla moc sympatická, tak jsem se rozhodl dát Armádě lupičů šanci. Film to nebyl vůbec špatný. Měl dobrou kameru, střih, napětí, fajn herce a potřebnou dávku hlouposti (otevírání sejfu za jízdy). Když píšu o fajn hercích, tak nemám na mysli Schweighofer a jeho postavu Dietera, která na větším prostotu předvedla svou pravou otravnost. To on mi v podstatě kazil zážitek z filmu.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5.5
Partička veskrze nesympatická, příběh zmatený a nemá ani hlavu, ani patu. závěr to rozhodně nevylepšil. Jeden trezor, efektní záběr na jeho otvírání a jdeme na další trezor a situace se opakuje. Interpol, klišé a stran scénáře marnost nad marnost. Není to žádná katastrofa, jen průměrný produkt z výrobního pásu na objednávku NETFLIX.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Prequel k něčemu co už si moc nepamatuju, a tohle za pár dní dopadne stejně. Tuctová heistovka, která je asi tak o 3/4 hodiny delší než by měla být. 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Army of Thieves (více)
  • USA Armáda lupičů
  • USA Army of Thieves
  • USA Armáda zlodějů
Premiéra v ČR:
29. 10. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Armáda lupičů


Podobné


Powered byJustWatch