Neslýchané: Smlouva s ďáblem

73%
Neslýchané: Smlouva s ďáblem

Christy Martin se ve světě boxu probila na špici přes všechny překážky a soupeřky. V soukromí ji ale ničily drogy, domácí teror a strach o život. (Netflix)



p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
Box zkrátka není pro měkkoty, ale přidat si k tomu jako trenéra úplného magora, tak to je doopravdy životu nebezpečné. Celkem zajímavý příběh ženy, která pro to aby uspěla, chtěla obětovat všechno a skoro se jí to povedlo. Příběh Christy Martinové, by si zasloužil i hraný film, nejen dokument.
Kuca25
2 132 bodů
8
I přesto, že podle mě tento případ tak úplně nezapadá do toho jak já vnímám sérii Untold tak stále se jedná o kvalitní a poutavý dokument. Příběh o velmi statečné ženě, která je lesba. No a co. Samozřejmě, že mě nejvíce bavila část kdy se jednalo hlavně o sport, ale její orientace v jejím životě hrála skutečně silnou roli, proto je důležité zde vidět i její "milostné" vztahy. Útok jejího muže byl skutečně šokující a celkově zrůdný. Avšak podle mě sama Christy neudělal nic neslýchaného proto mi sem úplně nezapadá. Jestli je tu takhle brán její coming out, tak to není nic moc originálního. Přesto mě příběh upřímně chytil a poslední díl co jsem z této série viděl určuje celkové hodnocení projektu na čtyři hvězdy. Rád se podívám i na další podobné příběhy a že jich je.

Dodatečné informace

Původní název:
Untold: Deal with the Devil (více)
  • USA Neslýchané: Smlouva s ďáblem
  • USA Untold: Deal with the Devil
Premiéra v ČR:
18. 8. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch