After: Tajemství

48%
After: Tajemství

Tessu a Hardina čeká doposud největší výzva jejich vztahu, ta výzva se jmenuje život. Po konci Univerzity má Tessa možnost získat práci svých snů, která ale znamená stěhování přes půl Ameriky, zatímco Hardin si maloval, že by se společně mohli přestěhovat do Londýna. Ve chvílích, kdy se pevně drží v objetí, se zdá, že jsou nerozluční, že jim u nohou leží celý svět. Rozdělit je ale může Hardinova žárlivost, divoké chování a jeho talent Tessu opakovaně zraňovat. Jak dlouho dokáže Tessa vydržet koloběh žhavých vyznání, ošklivých scén a následných odpouštění? Do jejich složité situace navíc vstoupí nečekaný návrat Tessina otce a šokující odhalení ze strany Hardinovy rodiny. Na konci už nebude kam couvat, Tessa a Hardin se budou muset rozhodnout, jestli jejich láska stojí za to, aby za ni přes všechna protivenství bojovali, nebo zda je čas jít vlastní cestou. (Bontonfilm)




Floridsky
4 376 bodů
0
Odpady moc často nedávám, ani to nedělám rád, ale tohle si to bohužel zaslouží. Předešlé díly jsou pro mne osobní guilty pleasure a na trojku jsem se i trošičku těšil. Zklamání, režisérka tentokrát nezvládá vůbec nic. Chemie nulová, sexuální scény bez nápadu a vzrušení. Celý film se motáme v kruhu. Hádka -> sex, hádka -> sex, a tak pořád dokola a je to dost nuda. Nakonec přijde vyvrcholení, které tentokrát nefunguje a tadá, film je konečně u konce! Vzhledem k tomu, že čtyřku režíruje stejná režisérka, tak ani nedoufám, že se ještě dočkám další guilty pleasure záležitosti.
Marcos22
Marcos22
994 bodů
2
První díl série After mě přímo nadchl a považuji jej za jeden z historicky nejlepších moderních -náctiletých filmů, zabývajících se problematikou prvního polibku. Byl plný inteligentních dialogů, plný napětí, plný vzrušujících romantických momentů, ze kterých byla cítit ta správná chemie mezi ústřední dvojicí. A to vše doplněno perfektním soundtrackem s nezapomenutelným úprkem z knihovny za zvuku Somebody To You od Banners. To vše je nicméně historie, zásluha režisérky Jenny Gage a nic takového od Tajemství nečekejte. Třetí díl série je nudnou nepovedenou vykrádačkou Padesáti odstínů šedi, kterou mám mimo jiné moc rád, ale neustálé explicitní erotické scény s otřesnými dialogy postav zde film naprosto degradují. Kdybych měl charakterizovat After: Tajemství třemi slovy, byly by to obsese, žárlivost a Kámasútra. Hardina se nezkušené režisérce Castille Landon podařilo vykreslit jako největšího pí*use, o kterého by si žádná slečna neopřela ani kolo, čímž Tessu odsoudila do pozice neschopné a sebe si nevážící husy. Z naprosto nudného scénáře vyčnívá závěrečná čtvrthodina, která má tempo, lépe řečeno něco se tam děje. A kdyby se něco dělo i ve zbývajících minutách, tak bych v konečném zúčtování neváhal mezi odpadem a jednou hvězdou. Právě tu jednu hvězdu dávám alespoň za konec, nicméně pro zachování si hezkých vzpomínek z prvního dílu budu raději dělat, že třetí díl nikdy nevznikl. Zklamání roku. 👎 (05.09.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
After We Fell (více)
  • USA After: Tajemství
  • USA After We Fell
Premiéra v ČR:
2. 9. 2021
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
14 mil. USD
Tržby:
21,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
After: Tajemství je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce After: Tajemství


Podobné


Powered byJustWatch