Lovci pokladů: Na hraně historie

61%
Lovci pokladů: Na hraně historie
Pomyslnou pochodeň po Benjaminu Gatesovi převezme v seriálu dvacetiletá hispánská Latinoameričanka Jess Morales, věčný snílek, který bude společně s přáteli pátrat po svém původu a díky tomu se dostane na stopu skutečného pokladu.




Dory28
Dory28
688 bodů
6
Jako je to kapku přehnané, a až moc neuvěřitelné, a to i na LOVCE POKLADŮ, ale stále jsou to LOVCI POKLADŮ a ty na to prostě mají právo.
Po kinematografický stránce, do je takové nemastné neslané - kulisy byli dost nic moc, efekty stejně tak, herecký výkon mohl být i lepší, kamera prostě průměr, co se mi líbilo byl ten úvod. I když to má nedostatky, tak já jsem se bavila.
Hanzo Bureshi
Hanzo Bureshi
271 bodů
6
Tento seriál je spíše určen pro fanoušky předchozích dílů, protože jinak to pro cizího člověka může být směšná a naivní blbost, jenomže dneska i naivní blbosti jsou velkými hity, stačí mít jen nostalgický základ a to tento seriál rozhodně má! Peter Sadusky a Riley Poole se o to postarali a díky několika dialogům připomněli Lovce pokladů. Trevor Rabin odvedl též dobrou práci, protože slyšet opět hlavní hudební téma filmů a hudební motiv Ciboli.. to sakra byla lahoda pro uši. Takže už tyto 3 osoby se o základ postaraly. Nové postavy mi v ničem nevadily a docela i zabavily. Scénář je sice hloupější, ale to se dalo čekat. Čekal jsem průměrnou pohodu a tak to také je, ale jelikož jsem si to užil více z důvodu lásky k původním filmům, tak dávám o jeden bodík navíc. Je to pohodové odreagování a pořád to dopadlo lépe, než nějaké akční přehnané CGI atrakce, takže velká chvála i za vizualizaci. Je to prostě slabší bráška hlavních filmů. Mé hodnocení: 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Lovci pokladů: Na hraně historie (více)
  • USA Lovci pokladů: Na hraně historie
  • USA Das Vermächtnis von Montezuma
  • USA Il mistero dei templari - La serie
  • USA National Treasure: Edge of History
  • USA Trésors perdus: le secret de Montezuma
  • USA Trésors perdus: Le secret de Montezuma
  • USA ナショナル・トレジャー 一族の謎
Premiéra v ČR:
16. 12. 2022
Distributor:
Disney+
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch