Zvrácená

51%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Zvrácená bohužel jede ve standartu hororu posledních let. Nijak kvalitně nevybočuje a přišlo mi, že se o to ani moc nesnažila. Díky tomu, že měl jít film do kina, tak nepůsobí úplně levně a do hlavní role obsadil sympaťáka Deana Morgana. Bohužel ani on a ani potřebné finance (občas jsem si říkal kam ty peníze šly) nedokázali film vyšvihnout aspoň na průměr.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Horor bez duše, bez strachu, bez zábavy, bez scénaře. Ty jo, na co si zase koukal, ty vole? Na svůj život, ne, teď vážně. Uděláme si takové resúme, a začneme otázkou, co je to horor? Abych volně citoval tetičku Wikipedii: "je umělecký žánr, jehož cílem je u čtenáře nebo diváka vyvolat pocit strachu a děsu, jako jsou noční můry, hnus či jiné obavy." Tak zase na druhou stranu, hnus jsem doopravdy pociťoval. Hnus z režiséra, že tak totálně kurví vkusy diváka, bát se v opravdovém hororu. Obavy. Obava z toho, že někomu by se tenhle kočičí smrad mohl někomu páčit a nebát se o jeho hendicap, a selhání mozkových buňek, když tomu dá víc než jednu hvězdu. Rick má kurva mrdat zombíky, ne Vymíťače Gorka. Teď jsem fakt dumal, jestli tohle nemá spojitost s Lovcem démonů, jestli nejsou třeba ve stejném vesmíru, či jestli se o to aspoň prdelí neopřel. Ty vole, to jsou věci! Zlatej Valach s panenkou Análkou. #odpadnisklizen [2021]
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 212 bodů
3
Další horor který vlastně ani nestojí za řeč.. Vlastně spíš ztráta času.V poslední době se vytváří hodně hororu, ale bohužel pro nás jako pro diváky je to, ale špatně. A to protože tvůrci spíš hledí na kvantitu a ne na kvalitu.. Vizual je chvílemi až k smichu,jasně hlavní postava šla, pac ji hrál Dean Morgan,jehož mám spjateho,hlavně z walking dead, ale bohužel když je vše špatně, jak scénář tak ostatní nesympaticke postavy, špatnej vizual a kamera a o hudebním doprovodu nemluve, tak to jedna postava nevytrhne.
Veronika Rada
Veronika Rada
909 bodů
9
konečně jinak propracovaný horor který mě opravdu bavil i překvapil ač to nebylo moc.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
8
„Mějte se na pozoru před falešnými proroky, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci.“ - Matouš 7:15. Další film do kterého jsem šel úplně naslepo. Asi zlákal skvělý Negan, který si celé dílo stejně ukradl výhradně pro sebe. Bylo to dobře natočené, napínavé a klidně bych skousl kdyby to bylo i o něco málo delší a rozšířenější. Efekty byly ku rozpočtu 10 milionů USD velmi přijatelné. A ani lekačky nebyly něco, co by zde bylo nějak výrazně nadužívané. Když už ně došlo, byly dobře zakomponované a mnohdy i očekávané. Nemám rád v hororech když najednou něco odnikud což beru spíš už jako takový vrchol trapnosti. Ve výsledku film hodnotím víc než kladně. TOP komentář na ČSFD od Omnibus.