Špunti na cestě

55%
Špunti na cestě
Plakát traileru
V původním snímku Špunti na vodě se bratři Igor a David spolu s bratrancem Ondrou vydali se svými dětmi na vodu, když manželky vyrazily na dámskou jízdu. V seriálu už je čeká dobrodružná dovolená spolu s manželkami Alicí a Nelou. Z původních plánů v podobě zahraniční dovolené v Chorvatsku sice sejde, ale po řadě nedorozumění a různých katastrof se tři generace rodiny Veselých ocitnou v upraveném obytném autobusu značky Robur a vydávají se na netradiční dobrodružnou dovolenou, která semkne rodinu pevně dohromady. Na cestě ve finále stráví velkou část prázdnin a bude to nezapomenutelná jízda.




Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4.5
Takové hodně nenáročné. No jo, jak je něco tak zvaně "pro celou rodinu", tak už by měl náročnější divák zbystřit. Nechce se mi hodnotit jednotlivé postavy seriálu, někoho vypichovat, jiného upozadit, vím, že si tento seriál své diváky našel a o to pravděpodobně tvůrcům šlo, ale já mezi tyto nadšené diváky rozhodně nepatřím. Myslím si, že měl zbytečně moc dílů a byl takovou tou oddychovkou, co se u ní taktéž "vesele" usne. Je to taková "honba za líbivostí". A přitom jeden veliký kýč!
Jonák
Jonák
1 659 bodů
7
Jednoduchá a pohodová oddechovka. Většina dílů po dějové stránce spíše lehčí, avšak má spád. Bereme-li to jako volné pokračování filmu špunti na vodě, tak je to přeci jen slabší, divák se ale nebude nudit a jako podívaná pro celou rodinu podle mě ideální.
HanO
766 bodů
6
Odpočinkový (nenáročný) seriál, při kterém člověk nemusí na nic myslet, pěkné výkony herců, zejména Donutil je skvělý. Jednoduchý humor, někdy pravda trochu příběh vázne, objevují se dost nepravděpodobné, někdy banální situace, ale je to seriál, od kterého jsem nic jiného nečekal, takže spokojenost.

Dodatečné informace

Původní název:
Špunti na cestě (více)
  • Česká republika Špunti na cestě
Premiéra v ČR:
1. 4. 2022
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch