Pepek námořník

71%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Jako malý jsem tento seriál celkem hltal,ale čím jsem byl starší,tak jsem tomu už nějak nemohl přijít na chuť. Animace se mi moc nelíbila a většina dílu byla na jedno brdo. Pepek jako zachránce pojídající špenát rozhodně však patří mezi ikony animovaných seriálů.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9.5
Pepka jsem si zamiloval ze zahraničních animovaných pohádek nejvíc společně s Jen počkej zajícci. Pepek je naprostý klasik a jeho rozverná přítelkyně stejně tak. Na Pepka jsem se vždy těšil.. ( moc často ho nedávali ). Teď už to působí úsměvně, ale co z dětství ne :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Někde jsem slyšel, že seriál byl původně reklama na špenát, protože ho zemědělci ten rok vypěstovali moc (zdroj tv. nova, takže si fakt nejsem jistej) a pokud je to pravda, tak se tahle reklama fakt uchytila a za to si hvězdy zaslouží. Oliviiny třepotající ruce jsou legendární.
Fingon
16 886 bodů
6
Některé cartoony skvělé, ale je jich dost málo. Některé neurazí, ale většinou jsou dost ubohé.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Ano, je to pořád na jedno kopyto a ani se to nesnaží být nějak originální. Ale postavy a jejich český dabing nemají chybu a jsou přesně tak ujeté a praštěné, že chtě nechtě je to velmi zábavná podívaná. A zároveň asi největší a nejproslulejší propagace potraviny v dějinách.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Parádní seriál s drsným Pepkem.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Někdy úplně pitomý, ale prostě nesmrtelná klasika. Přiznejte se! Kdo by neznal Pepka námořníka a jeho špenát.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Nestárnoucí klasika pro nejmenší!