Párty Hárder: Summer Massacre

70%
Párty Hárder: Summer Massacre

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)



Scénář:

Recenze: Párty Hárder: Summer Massacre

Kinobox.cz
75%

Představte si pubertální komedii, v níž se nadrženým hrdinům dějí skoro stejně absurdní příkoří jako protagonistům hororové parodie Tucker & Dale vs. zlo a kde je jedna z postav v titulcích pojmenována „otylý buran dující na lesní roh“. Sice se duje na poplach po příjezdu spoře oděných žen, které jsou zde vykreslené velice samoúčelně jako sexuální objekty mužských hrdinů, ale emancipační drama od Martyho Pohla asi nikdo nečekal.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Po všech těch podivnostech co Marty Pohl natočil konečně přišel s něčím co se dá označit za film a poslat to do kin. Párty Hárder je pořádnou komedií, kterou u nás bylo už dlouho třeba. Na filmu jde vidět dobrý rozpočet a i když herci nepatří mezi národní poklad své si v pohodě odehráli. Humor po celou dobu slušně brousí hranu a jen občas zajede až za ní. Posledních 20 minut se to celé sice už trochu zvrhne do extrému a konečně se tak naplno projeví Martyho rukopis. Na závěr si je také samozřejmě potřeba přiznat, že se nejedná o komedii, která si získa masy diváku (humor nesedne každému), ale to své zdravé fanouškovské jádro bude mít určitě. Velmi dobrá práce. 7.5/10
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Tak nějak nevím, jak film ohodnotit.. Je to šílená trapárna, ale pokud do toho jdete s tím, že se chcete nechat bavit oplzlým humorem často za čarou, tak proč ne.. ve snímku totiž tři tragédi dokáží i pobavit a laciným humorem rozesmáli i mě. Raději dám čistý střed. Lepší i horší pasáže.. 50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Profesionálnější a mainstremovější než jednička. Ikdyž pořád dost své a pro hodně lidí těžko stravitelné. Ale tak nějak, i díky té stopáži, přibylo scén, kdy to prostě zas taková bžunda nebyla. 6.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Párty Hárder: Summer Massacre (více)
  • Česká republika Párty Hárder: Summer Massacre
Premiéra v ČR:
23. 6. 2022
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch