Mořská horečka

57%
Mořská horečka
Siobhan, studentka mořské biologie, musí opustit pohodlí vědecké laboratoře a vydat se, v rámci studií, spolu s pověrčivou posádkou na týdenní plavbu rybářské lodi, kde má zdokumentovat podmořský život. První taková příležitost se naskýtá, když jejich loď uvízne uprostřed oceánu a u členů posádky se začnou objevovat příznaky neznámé infekce. Siobhan tak musí využít svých vědomostí a i za cenu lidských životů zabránit rozšíření nákazy na pevninu.



blazma
blazma
4 928 bodů
6
Je jasný, že tohle není tzv. velko film, kde se penězi nešetří.. ale kolikrát takové filmy jsou daleko zajímavější než ty ''super filmy''. Sea fever tak na první pohled vypadá nakonec, ale ten dojem upadá. zvláštní tvor, nemoc, záhadné úmrtí. to napětí se tam nějaké buduje. Bohužel nakonec zjistíte, že se víc film snaží dbát na postavy a budouvání vztahů, které moc nefunguje. Postavy moc nezaujmou takže soucítit s jejich utrpením a těžkými rozhodnutími zkrátka nebudete.. a nakonec vám vlastně bude úplně jedno co se s nimi stane.
Režisér
Režisér
179 bodů
8
Velmi klidný a inteligentní horor. Minimální náklady na natáčení a zcela profesionální film. Jsem příjemně překvapen a hodnotím vysoko. Díky !
JohnGateCZ
JohnGateCZ
133 bodů
10
Za mě velice zajímavý film. Já si ho užil. Vřele doporučuju.

Dodatečné informace

Původní název:
Sea Fever (více)
  • Irsko Mořská horečka
  • Irsko Sea Fever
Premiéra v ČR:
6. 12. 2020
Země původu:
Irsko, USA, Velká Británie
Čeština:
Mořská horečka je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch