Gasoline Alley

44%
Gasoline Alley

Muž obviněný z trojnásobné vraždy holywoodských hvězd zahájí vlastní vyšetřování, aby očistil své jméno. Na pomoci si vezme dva detektivy, kteří ho sledují. Společně odhalí spiknutí, o jakém se jim ani nesnilo.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Gasoline Alley patří k těm lepším filmům co Bruce v poslední době vyprodukoval. Možná je to tím, že zde měl jen maličkou roli a veškerou dřinu odvedl Luke Wilson a Devon Sawa ve kterém by jste toho dětského herce jen těžko hledali. Z pozice režiséra odvedená tuctová práce, ale za to může i děravý scénář. No jak si Drake napsal, tak si to i zrežíroval.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Baví vás příběhy, kde looser se svědomím dává i dostává rány, kouří jednu za druhou, popíjí whisky a přestože by neměl, tvrdohlavě se do všeho plete a díky tomu jde z průseru do ještě většího průseru? Tahle snaživá reminiscence noirových akčních osmdesátek samozřejmě postrádá hlášky nebo opravdu cool momenty slavných předchůdců, k mému překvapení ale vydrží v ringu déle, než jedno kolo. K.O. díky nablblému scénáři nakonec nevyhnutelně přijít musí, ale je to až v samotném závěru. A po něm si film nečekaně šplhne pro hlavní postavy docela fajn charakterovou scénou. Zkrátka a dobře E.J. Drake překvapil a natočil ve všech ohledech průměrný film, což je v jeho případě extra pochvala. A ano, říkám film, protože Gasoline Alley tak skutečně většinu času vypadá. Jen Willis tradičně nepřekvapil vůbec. Vlastně předvedl ještě méně, než obvykle (když už je na scéně, je to většinou po boku Wilsona, který všechno odkecá sám). Ale obecně vzato nečekaně ok. 50%

Dodatečné informace

Původní název:
Gasoline Alley (více)
  • USA Gasoline Alley
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění