Dvojníci

68%
Dvojníci
Plakát traileru

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Dvojníci nejsou nejlepším snímkem Hilla a Spencera,ale i tak je to stále výborná podívaná ve které si oba střihli zajímavou dvou roli. Zkrátka klasika u které se člověk dobře pobaví,aniž by u toho musel hodně přemýšlet. Úkolem této komedie je bavit a to se jí daří na výbornou.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Hej!" - "Hej co?" - "Dveře!" - "Dveře jsou na otevírání, to si nevěděl?" Spencer a Hill ve dvojroli. Jestli chceš spáchat sebevraždu, buď tady, až se vrátim. Vtipné to je, nicméně mne tento jejich snímek - moc neoslnil. Dabing je děs,běs, příběh ok a hudba průměr. Místy se tlemým a místy mi to přijde bez šťávy. Takže průměrná komedie - 60%.

Dodatečné informace

Původní název:
Non c'è due senza quattro (více)
  • Itálie Dvojníci
  • Itálie Non c'è due senza quattro
  • Itálie Double Trouble
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch