Superman a Lois

78%
Superman a Lois

Tyler Hoechlin a Elizabeth Tulloch se v hlavních rolích jako nejslavnější superhrdina a nejznámější komiksová novinářka musí vypořádat se vším stresem, vypětím a náročností života pracujících rodičů v dnešní společnosti. Hoechlin a Tulloch již dříve ztvárnili tyto kultovní postavy v několika epizodách superhrdinských seriálů DC ze světa Arrowverse. (HBO Europe)





blazma
blazma
4 928 bodů
10
Velmi dlouho jim trvalo než se rozhodli vytvořit další seriál o Supermanovi. Přeci jen jsme seriálového Supermana už zažili. Dokonce i originální Smallvile, který se na supermana kouknul z jiného pohledu. Můžu s velkou radostí říct, že i tento seriál, šel originálním tématem a to výchova dětí. Bože ano, tohle bylo opravdu povedené a vidět Supermana jak bojuje s největším nepřítelem aneb rodičovství je prostě nejenom nervy drásající, ale i vtipný. Trochu to kazí ta přidaná hodnota dalších záporáku, ale bez pořádného záporáka by to taky nešlo. Opravdu za mě originální paráda se Superhrdinou, který je s námi už velmi dlouho na obrazovkách.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 212 bodů
7
Že začátku se to vůbec nevadilo,jako dalsi Love Story Seriál od CW.prvni díl byl velmi neotřelý,Temný a dost navnadila,pak bohužel to šlo následovně,jeden díl zajímavý,další díl,jasná citovka od CW..postavy se mi líbili až na jednu.Lois Lane v podání BiBi Tulloch bylo strašné.Herecka má jen jeden výraz a to ať ji má umřít syn,nebo ať zkouší plakát kvůli manželovi,nebo když ji dojde mléko v Lednici,přít to není amatérka na poli seriálovém,každopádně nejhorší herecký výkon co sem viděl..jinak je seriál zajímavý v tom o čem pojednává,a to jak musí superman a Louis řešit své pubertální syny,zajímavá myšlenka,ale jestli měl podle sledují díl navnadit na druhou sérii,tak se to moc nepovedlo

Dodatečné informace

Původní název:
Superman and Lois (více)
  • USA Superman a Lois
  • USA Superman and Lois
Premiéra v ČR:
23. 4. 2021
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch