Robin není myš

70%
Robin není myš
Hlavním hrdinou příběhu je červenka, která se vylíhne do myší rodiny. Maminka myška se ji snažila vychovat co nejlépe, své místo ve světě si ale bude muset červenka najít sama a pochopit, kým skutečně je.



Recenze: Robin není myš

Kinobox.cz
75%

Snímek Robin není myš má třicet dva minut, které utečou jako voda. Režiséři Daniel Ojari a Michael Please (oceňovaný krátký snímek Marilyn Myller) vsadili na kombinaci muzikálu a napínavého příběhu, v němž se snoubí téma rodiny, významu vánočních svátků i hledání sebe sama. Jejich vyprávění přepíná mezi zpíváním, zlověstnými scénami s prohnanou kočkou, vtipnými kousky, které Robin a později i pan Straka vyvádí, a smutnými okamžiky, kdy se malá červenka bojí, že dělá rodině jen ostudu. Dokonce dojde i na výbuch kůlny! Snímek tak z publika během jediné půlhodiny vytáhne celou škálu emocí od lítosti a smíchu až po obavy a zlost vůči kočičímu nepříteli.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Robin není myš na první pohled zaujme svou úžasnou animovanou stránkou, kterou umí tak úžasně jen studio Aardman. Samotný film nabízí zajímavý příběh, který po dobu třiceti minut vůbec nenudí a stále nabízí nějakou akci. Dětští diváci budou dozajista nadšeni.

Dodatečné informace

Původní název:
Robin Robin (více)
  • Velká Británie Robin není myš
  • Velká Británie Robin Robin
Premiéra v ČR:
25. 11. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie

Powered byJustWatch