Šlápni na to!

51%
Šlápni na to!
Plakát traileru

Nevěsta zatáhla před svatbou za záchrannou brzdu a Roy přijímá výzvu od nové soupeřky. O svoji drahou bude závodit na pověstném okruhu Nürburgring v Německu. (Netflix)




Recenze: Šlápni na to!

Kinobox.cz
55%

Seveřané jsou svébytnými národy se zvláštním smyslem pro humor, který může mnohým připadat ujetý a možná i poněkud úchylný a nutno uznat, že tato komedie je rozhodně potvrzením výše napsaného. Šlápni na to! je tak ujetá a pitomá komedie, až je naprosto skvělá a už dlouho jsem se tak dobře nezasmála. Scénáristicky samozřejmě žádný zázrak a použité počítačové triky se skákajícími auty by měly být v dnešní době trestné, ale byla to sranda. Samozřejmě dojde i na řadu klišé jako záměna několika postav se stejným jménem, nečekaná mrtvola v autě nebo neschopní policisté, ale když to stále funguje, proč ne? Policejní autobus a životní filosofie švédského Roye neměli chybu.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Šlápni na to! je mé první setkání s touto Norskou variací na rychle a zběsile a rozhodně není poslední. Kdyby se tvůrci vyvarovali některým zbytečně přehnaným akčním scénám,tak bych šel s hodnocením i výš. Příběh není žádný kandidát na Pulitzerovu cenu za literaturu,ale pro akční komedii je postačující. Základním kamenem celého filmu jsou hlavně postavy a ty jsou tak dobře napsané a zahrané,že jim nejde nedržet palce. Hodně pohodová záležitost.

Dodatečné informace

Původní název:
Børning 3 (více)
  • Norsko Šlápni na to!
  • Norsko Børning 3
  • Norsko Asphalt Burning
Premiéra v ČR:
2. 1. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
Norsko
Rozpočet:
8,13 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Šlápni na to!


Podobné


Powered byJustWatch