Čističi vesmíru

70%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Země se stane takřka neobyvatelnou a elita v čele se spasitelem, diktátorem a psychopatem v jedné osobě se přestěhují na oběžnou dráhu a přetváří Mars na obyvatelnou planetu. Dívku, která dokáže zachránit svět najde partička odpadlíků a spasitel gauner jí chce zabít.. no.. co se scénáře týče, tak rozhodně nic převratného, nebo nového. JE to jen pěkná vesmírná akční podívaná, která ve výsledku není vůbec zlá.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8.5
Výborná sci-fi pohádka, která osciluje mezi Firefly a Pátým elementem a vzhledem ke svému střízlivému rozpočtu nabízí až neuvěřitelný vizuál. Chvíli to trvá, než si všechno sedne, ale jakmile si holčička lehne společně s ostatními na podlahu, začnou Čističi vesmíru pracovat jako dokonale promazaný stroj. Na konci jsem byl regulérně napnutý, jak celá tahle sympatická taškařice se čtyřmi renegáty dopadne. Snad dojde na pokračování, partička lodi Victory si další kolo zaslouží.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Opět děkuji Netflixu, že se mohu dostat k filmům, které tvoří i jiné zemi než Amerika a Hollywood. Jeden z prvních korejských filmů a musím uznat, že to bylo opravdu dobrý a bavil jsem se. Dávám tomu sice nižší hodnocení, ale jen protože jsem degenerovaný Amerikou a něco mi tam zkrátka drhlo :D
sQelle
sQelle
2 814 bodů
6
FIlm s malou šilhající Korejkou, která má naprosto šílené schopnosti v poměrně snesitelném vesmírném filmu, kde se tvůrci nebojí přijít s originálními nápady a pro mě zábavnějším příběhem než ve většině dalších filmů z vesmíru.
Tynus7
Tynus7
53 bodů
9
Moc jsem si od tohoto filmu neslibovala, byla jsem ale mile překvapená. Pěkná podívaná, která bavila od začátku do konce.
Desiderie
Desiderie
3 bodů
10
Perfektně jsem si při tom odpočinula. Líbilo se mi to.