Bloody Hell

65%
Bloody Hell
Plakát traileru

Američan Rex si odpykal osm let ve vězení a před vlastní minulostí prchá do Finska, kde padá do zajetí vyšinuté kanibalské rodince.




Recenze: Bloody Hell

Kinobox.cz
70%

Bloody Hell s vysokou pravděpodobností potěší ty fanoušky, kteří byli nadšení třeba ze svérázné parodie Tucker & Dale vs. Zlo. Ta sice aplikovala o poznání grotesknější a odvázanější humor a klasické schéma exploitation a slasheru spíše obracela, než aby se mu podřizovala, ale i ona vsadila na netradiční kladné hrdiny, na odkazování k různým předobrazům nebo na hezkou blonďatou dívku, která najde zalíbení na druhé straně barikády (zde velmi roztomilá Meg Fraser). Výprava do Finska možná nemá přesvědčivou psychologii a závěrečné odkrytí největšího záporáka vzbuzuje spíše úsměv, ale v rámci svých ambicí představuje spolehlivou zábavu s originálním uchopením, které minimálně na jedno zhlédnutí rozhodně neurazí.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Holly Hell! Tak tohle byla komediálně hororová lahůdka podle mého gusta. Poměr komedie a hororu byl zvolen na setinku přesně a já se výborně bavil. Hlavně ta komediální stránka je správně ujetá a dokáže nejednou pořádně rozesmát (např. nazývaní hlavního hrdinu Johnem Wickem, tanec s nohou, nebo scéna se chody). (Anti)hrdina s tváří Bena O'Toole je pořádný Bad Ass a finská rodinka vůbec netuší co za šílence si to vlastně dotáhli do baráku. Bloody Hell ani na moment nenudí a i díky výborné režii si hlasitě říká o rozjetí vlastní série. Hrozně rád by se s Rexem aspoň ještě jednou setkal. Taková originální podívaná zde dlouhou dobu nebyla.

Dodatečné informace

Původní název:
Bloody Hell (více)
  • Austrálie Bloody Hell
Země původu:
Austrálie, USA
Tržby:
0,03 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění