Pach krve 7

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Zarytí fandové značky vzteky pěstí do stolu a pálí jedno nízké hodnocení za druhým. Já jako nezaujatý divák však dávám všechny palce nahoru a oceňuji jakým směrem se tento reboot vydal. Jediné co vlastně zůstalo stejné jé název filmu, jinak se jedná o zcela odlišnou záležitost, která vlastně mohla mít jakýkoliv název. Opět tu máme partičku študáků, kterým paří svět kontra vidlákov. V hororovém žánru už klasický námět se kterým si však Mike P. Nelson poradil více než luxusně. Režie je precizní a sebejistá. Přesně ví kdy přitlačit na pilu a kdy naopak ubrat. Scénář záměrně vede diváka jedním směrem, aby pak v pravý moment zcela otočil a ukázal, že né vždy jsou věci takové jak se na první dojem zdá. Finále je působivé a v celkovém kontextu filmu i uspokojivé. Nepatřím mezi milovníky těchto typů filmu, ale i tak jsem nadmíru spokojený.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7.5
Velmi unikátní přístup, kdy si scenárista vlastního fenoménu přetaví základ v něco úplně jiného. Nemám s tím problém, protože podobný reboot mi rozhodně dává větší smysl, než opakování téhož. Nemluvě o tom, že Mike P. Nelson vše režíruje s až obdivuhodnou jistotou a má oporu v tom, že scénář vždy ve vhodný moment trošku uhne, aby dlouho nepřešlapoval na místě a překvapil dalším vývojem. Nemluvě o sympatickém obsazení, jemuž dominuje naprosto skvělá Charlotte Vega. Ale i kdyby člověk neakceptoval tu razantní otočku, měnící podstatu série, pořád zůstane famózní finální dvouminutovka během závěrečných titulků, která v rámci žánru patří k těm nejstylovějším tečkám vůbec. Tohle za těch 109 minut prostě stálo.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Tak se parta mladých batužkářů, znovu odbočila vedle, do králičí nory, kde mimo Jeskyňek a Skřítků, se obydlují Homo Sapiens, nebo lidově nazývaném, indiánům. Jojojo, tohle se mi líbí. Člověk, aby se nebál koukat na nějakou baby sračku, ze špenátu a nastrouhané mrkve, když tu od Livingdeada, Psychouše a spol. dozvídá jen samé špíny a pomluvy, od "hororových expertů". Však, já jsem také expertem na to, kdo si ve vládě rozkrade peněz na dovolenou v Dubaji. Já jsem také odborníkem na lidské vyměšování, a za jak dlouho se člověk vysere, po tuňákovým salátu s avokádem, ananasem a párků z Kosteleckých uzenin. Na to nemusíte být sexpert, abyste si vyvodili, že se člověk z toho posere nahned! A rovnou z postele. Moderní a energicky latný horor, který se dokonce strefuje do problémů dnešní doby. Ano, skáče to odevšad. Srká to fermautovaný čaj z chalul papírovým brčkem, nosí to ručně bavlněné, a z hoven vyšité hadry, které jsou 100% šetrné a ekologické, a žere nejakou divnou patlaninu ze směsy kořínků, masa asi z vyhynulýho druhu křečka, a ze zeleným koprem, podlitým filtrovanou močí z mořské škeble, a nazývají to veganskou svíčkovou!! Kurva, to není svíčková. Je to jen nechutná a syrově odpuzující sračka, která se ani nepodává na talíř, ale na špinavou prdel houmlesáká, co se nazývá ekologistou, použivajíc solární panel místo elektřiny, a nosící dredy! Tyhle všechny obludy, bezstarostnej kmen Křováků, chladnokrevně zabíjí, a dělá dobře. Jen tak dál, Apačů Vinnetou. Líbí se mi, že nikdo z herců nezůstane nazbyt, a všechny otravný týnedžri, dostanou svou zaslouženou roli, být umlácen Obelixovým šutrem, sestřelen šípem nebo ubodán na škvarky vidlemi. Nikdo zkrátka, nebude pátý kolo u vozu. Kdybych já hrál v nějakým béčkovým hororu, poděkoval bych režisérovi za to, že si zrovna mě vybral pro nějakou ošklivou smrt. Třeba aby mi byl amputován čurák do mýho řitního otvoru, a já bych v agónii dvanácti hodin, řval v závalu bolestným orgasmem, až byl zdechnul. Takovou smrt si zřejmě představuje každej černej homosexuál! Doporučeno Greenpeace.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
6
Ja som sa reálne modlil aby tento film skončil. Prečo toto muselo vzniknúť? Najprv ma zarazilo to že film má dve hodiny. Myslel som si že ten film bude ako ostatné dieli Wrong Turnu. Myslím to tak že som si nemyslel že to bude také natiahnuté, deprimujúce a nechutné. Na môj vek som asi videl už priveľa hororov. Začiatok celkom v pohode, pretože som aj cítil z postavami. Ale po tej 45 minúte pozeranie celkom sympatického hororu to už bolo fakt až natiahnuté. Celý film ma doslova sral až tak že som už asi 10 krát rozmýšľal jestli ten fil nevypnu hned teď. Hlavná postava strašne nesympatická. Celý film ma mega sral a nemám na to slov. Nemám rád tie filmy pri ktorých si prajem aby to skončilo v zlom zmysle slova. Trest temnota, ja som nechápal čo to preboha tá nadácia vymýšľa. Vďaka bohu že to mám za sebou. Ale zas tá dobrá stránka filmu tam aj je. A preto z dvoma zažmúrenými očami a štupľami v ušiach dávam 5/10