Zbožňovaný

45%
Zbožňovaný

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem okresní nemocnice a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat až o něj bude pečovat, stejně tak jako jeho dcera Zuzana (Petra Hřebíčková), jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo. Nejvíc nadšená je však Zdeňkova vnučka Aneta (Martina Czyzová), která dědu vždy považovala za svůj velký vzor a píše o něm seminárku do školy. Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni teď bude mít konečně víc času. Na Zdeňka tak čekají pěkně horké chvilky a rozhodně ne bezstarostná pohoda, kterou si plánoval... (Bioscop)




Recenze: Zbožňovaný

Kinobox.cz
40%

Zbožňovaný není úplná filmová tragédie, jejíž zhlédnutí by se nedalo přežít. Návštěva kina ale v tomto případě rozhodně není nutností, protože snímek nijak nevybočuje ze současného českého komediálního standardu, kdy na pár solidních scének a vtipů vychází mnoho minut prvoplánové řachandy na úrovni televizních estrád z dob minulých. Kolečko tak svůj stín (opět) nepřekročil, byť bych se nedivil, kdyby i tento jeho titul slavil v kinech úspěch.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Myslím, že Bartoška nebyl jedinej po mrtvici. Stejně na tom musel být kolečko při psaní a teď se děsím, že použiji to slovo - scénáře. Něco tak špatného s tak dobrými herci se jen tak nevidí. Spíš trapné než vtipné. Spíš smutné než úsměvné. Spíš brak než dobrý film.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Vyspělá vztahová komedie, které pomohly naše stálice, jako je Jiří Bartoška, Ivana Chýlková a po otci charismatická Zuzana Kronerová. Není to rozhodně žádná bomba, ale film nejde za cenu trapnosti k senzačnímu scénáři. Vše doplněno vhodně zvoleným soundtrackem.. takhle by to celkem šlo.
avenis
avenis
8 137 bodů
3
Řekla bych, že s Lajnou a s Mostem se Kolečko vykolečkoval. Od té doby jsem nenarazila na nic, co bych považovala za stejně vtipné, vypovídající a šťavnaté. Film Zbožňovaný je nudný, nevěrohodný, místy trapný. Viděla jsem, brzo zapomenu.


Dodatečné informace

Původní název:
Zbožňovaný (více)
  • Česká republika Zbožňovaný
  • Česká republika Božský děda
Premiéra v ČR:
23. 9. 2021
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch