Zbožňovaný

45%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3
Myslím, že Bartoška nebyl jedinej po mrtvici. Stejně na tom musel být kolečko při psaní a teď se děsím, že použiji to slovo - scénáře. Něco tak špatného s tak dobrými herci se jen tak nevidí. Spíš trapné než vtipné. Spíš smutné než úsměvné. Spíš brak než dobrý film.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Vyspělá vztahová komedie, které pomohly naše stálice, jako je Jiří Bartoška, Ivana Chýlková a po otci charismatická Zuzana Kronerová. Není to rozhodně žádná bomba, ale film nejde za cenu trapnosti k senzačnímu scénáři. Vše doplněno vhodně zvoleným soundtrackem.. takhle by to celkem šlo.
avenis
avenis
7 963 bodů
3
Řekla bych, že s Lajnou a s Mostem se Kolečko vykolečkoval. Od té doby jsem nenarazila na nic, co bych považovala za stejně vtipné, vypovídající a šťavnaté. Film Zbožňovaný je nudný, nevěrohodný, místy trapný. Viděla jsem, brzo zapomenu.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
7.5
Nic jsem od toho neočekávala, ale příjemně mě tento film překvapil. Tleskám, Petře Kolečko! Jiří Bartoška vynikající, výborné výkony Zuzany Kronerové, Ivany Chýlkové, Petry Hřebíčkové, Jiřího Langmajera, Štěpána Kozuba, i dalších účinkujících. Kritiky na tento film jsou vesměs sžíravé. Ale tohle má aspoň nějaký děj! Když to srovnám třeba s filmem "Mimořádná událost" Jiřího Havelky, který šel následující víkend, tak to byla vyloženě hrůza a utrpení!
Kamil Fila
Kamil Fila
4 110 bodů
2
Film, jehož scénář je taky po mrtvici. Teenagerka se chová jako viktoriánská stará panna, ostatní ženy trpí zvnitřnělou misogynií, Bartoška chvíli dokáže sbalit vozík, sejít schodiště, řídit auto a pak nedovede ani vstát z vozíku, který si musel vyndat z auta. Obecně spousta postav dělá pohyby, gesta a akce zcela nenutné, nepřiměřené a nesmyslné. Ale hlavně - vždyť je to úplně o ničem a není to ani komedie, ani drama, ani něco ze života (má přitom být). Je to nic, které nebude zbožňováno nikým. Kefírka my ass.
Ku
460 bodů
0
Nechtěl bych to vidět