Neztrapňuj mě, tati!

45%
Neztrapňuj mě, tati!

Single táta (Jamie Foxx) a majitel kosmetické firmy v jedné osobě musí skočit rovnýma nohama do bouřlivých vod rodičovství – stěhuje se k němu totiž jeho tvrdohlavá náctiletá dcera.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2.5
Pokud máte rádi Jamieho Foxxe a respektujete ho jako herce, tak si tento sitcom nepouštějte. Pro dobro vaše i Jamieho. Netflix sice válí na poli seriálu, ale s komediálními seriály pro puboše má trochu problém. Nefunguje zde vůbec nic - scénář, humor, herci .... hrůza.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
2
Už jsem si zvykl, že mají v Netflixu všeobecně problém natočit pořádný sitcom. Obvykle je jejich průměrnost daná přespříliš umělým prostředím (viz Ranč a Tým), ale obsazení i humor "tak nějak šlape". Neztrapňuj mě, tati! nejenže má onen nepříjemný studiový nádech, ale ještě herecky a komediálně tlačí na pilu, jak kdyby autoři nikdy sitcom nedělali. A díky tomu tu nefunguje vůbec, ale opravdu vůbec nic. Podobné snaživé kopie, které nechápou "řeč" originálu, obvykle vznikají v postkomunistických zemích (stačí vzpomenout na naše Nováky). Že se něco takového povede lidem, kteří mají (vyjma Foxxe) se žánrem zkušenosti, nad tím zůstává rozum stát. Nejsmutnější pohled je každopádně na Foxxe samotného. Je jedna věc vidět takového Bruce Willise, jak se posledními filmy pronudí a je mu všechno jedno. Člověka to může štvát, ale lítost si Willis pro podobný přístup nezaslouží. Zvolil si to, budiž mu přáno. Zato pozorovat Foxxe, jak se upřímně, s maximálním vypětím svých sil snaží vypadat zábavně a ve všech případech mine cíl, z toho je jednomu vyloženě smutno.

Dodatečné informace

Původní název:
Dad Stop Embarrassing Me (více)
  • USA Neztrapňuj mě, tati!
  • USA Dad Stop Embarrassing Me
Premiéra v ČR:
14. 4. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch