Einstein - Případy nesnesitelného génia

58%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
avenis
avenis
7 963 bodů
6
Vojta Kotek nám dal naši českou variantu Doktora Hause říznutého Cumberbatchovým Sherlockem. Jako zábavný odlehčovák to vůbec není špatné a jeho komické kreace při realizaci dobře napsaných dialogů jsou opravdu povedené. Třeba ten lístek zapíchnutý do koupací čepice mě rozesmál nahlas.
Anička Polívková si tady vyloženě herecky odpočívá a Zedníček se obloukem vrací ke své roli kriminalisty ve Velkém pitavalu.
Když se moc nezamýšlím nad některými zkratkami a nelogičnostmi, vlastmě mě to baví.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
5
Tak jak to může být zábavné, když se mi u toho podařilo 3x usnout? Dlouhé, trapné, hlavní hrdina feťák, zločinec, musím říct, že Kryštof Hádek v Dámě a králi tak hloupě nepůsobil. Nelíbil se mi ani jindy přesvědčivý Pavel Zedníček, ani Anička Polívková, která byla výborná v Účastnících zájezdu, ani Šárka Vaculíková, která hrála skvěle a přirozeně Adrianu v Ulici. Na další díly se dívat nebudu. Předpokládala jsem, že to nebude zřejmě nic moc. Ale že to bude tak strašné, to jsem přece jenom netušila.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Jakási CZ variace/pokus o Sherlocka, ale bez špetky opravdu logických dedukcí. Prakticky každá odborná řeč ať už se jedná o fyziku nebo kriminalistiku je blábol a přitom proboha jak naročný může bejt si ty informace doopravdy zjistit??!! Je to sice celý p"covina, ale vlastně mě to realně fakt bavilo, takže 60% muže bejt tak akorat...
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
0.5
Další pokus o rádoby vtipnou českou kriminálku.. Kotek je přímo strašný herec, ne počkat, Polívková je ještě horší než on, rádoby vtipné hlášky, kterým se nezasmeju i kdybych vykouřil kilo marihuany.doslova blbý scénář,informace tu nejsou vůbec pravdivé,a ten vizual, jak mu běhají rovnice kolem hlavy, vymyslel asi někdo kdo vykoutlril to kilo trávy další televizní odpad
Jonák
Jonák
1 444 bodů
5
Děj prostý a lehkomyslný. Herecké obsazení nebylo špatné, každopádně jako seriál spíše podprůměrné. Stačilo mi pár dílů pro představu, jak identické budou ty další. Kriminální případy velmi neoriginální, leč jako večerní oddychovka, máte-li velmi nízké nároky asi ideální.
nataladd
nataladd
3 bodů
10
moc se mi to líbilo, rozvinutí postav, osobní život a zároveň zajímavé případy.. napětí až do konce