Sex/Život

59%
Sex/Život

Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí. (Netflix)





Recenze: Sex/Život

Kinobox.cz
5%

Sex/Život je nezbytečnější seriál naší doby, který se nám snaží namluvit, že krásní a bohatí lidé, topící se v luxusu, ustavují ve společnosti správné normy a hodnoty. Muži a ženy jako doplňující se a jediné možné dvojice si v něm užívají fádní sex a pro samou nudu a sebezahleděnost zapomínají, že mají děti. Dílo tak jde proti smyslu všech sociálně kritických teorií, snažících se zlepšit společnost.

Kinobox.cz
50%

Jedno musím tvůrcům nechat, zvolení herci nejen že odváděli perfektní výkon, ale také nám dali možnost pozorovat krásné lidské křivky, jež byly jedny z mála věcí, které jsem si na seriálu užívala. Stejně tak bych chtěla vyzdvihnout kvalitu záběrů, celkovou atmosféru, kostýmy a soundtrack, který podporuje moderní atmosféru seriálu. Na druhou stranu mi ale Sex/Life neukázal nic, co bych neznala. Nedočkala jsem se žádného důležitého poselství, zápletka ve výsledku působila jako typické romantické klišé a celkový závěr poslední epizody bych shrnula jako návrat na začátek.


Dodatečné informace

Původní název:
Sex/Life (více)
  • USA Sex/Život
  • USA Sex/Life
Premiéra v ČR:
25. 6. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch