Takový normální kluk

49%
Takový normální kluk

Teenagerka hodlá udělat ze zanedbaného spolužáka krále maturitního plesu. Nová verze filmu Taková normální holka z roku 1999.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Netflix dělá co může, aby nahonil nové diváky a tak recykluje vše co mu přijde pod ruku a nic mu není svaté. Tentokrát zaměřil svou pozornost na dovolím si říct devadesátkovou klasiky Taková normální holka a provedl dnes zřejmě oblíbeny twist v pohlaví hlavních hrdinů. No a výsledkem je samozřejmě hrozná a otravná podívaná, která nepřináší nic nového. Snaha zavděčit se mileniánům je tak velká, že si tím Netflix nevědomky kope vlastní hrob.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
6
Reboot dnes už kultovního She’s all that je úplně na jiné vlně, plné sociálních sítí, nenasytných teenagerů po followers a absolutní dump společnosti, které stačí k radosti jen fotka s oblíbeným influencerem z tiktoku. Přesto mě to docela bavilo a vlastně mě utvrdilo v tom, jak zvrácená tahle společnost je a uvědomují si to i samotní tvůrci, kteří se na konci filmu snaží předat nějakou message. Moc to sice nefunguje, ale snaha se cení. Co se mi líbilo, tak byly rozhodně kostýmy alá The Great Gatsby a celkově i přes trapno-pubertální komedii lze vidět i zajímavé nápady v příběhu . Na oddechový film to bohatě stačí, ale k originálu to má pořád hodně daleko. PS: potěšily 2 camea z původního filmu . 52%

Dodatečné informace

Původní název:
He's All That (více)
  • USA Takový normální kluk
  • USA He's All That
Premiéra v ČR:
27. 8. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch