Till Death

60%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Till Death je velkým překvapením. Čekal jsem nějakou prostoduchou béčkovou blbost k jakým má Megan Fox v posledních letech blízko, ale celkem jsem se spletl. Furt se sice jedná o béčko, ale dobře napsané, natočené a hlavně zahrané. Furt je tady asi tisíc nelogických věcí a zvláštní chování postav, ale i přesto snímek dobře šlape. Nutno podotknout, že k tomu přispívá i Megan, která nejen že dobře vypadá, ale tentokrát i slušně hraje. S přimhouřením očí to vidím na slušných 55%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Hodně dobré. Bavila mě ta brakovost. Bavila mě, jak nesympatickou postavu Fox hraje, nicméně její situace je tak absurdně lidsky frustrující, že se s ní jde stejně sžít a fandit jí. Bavilo mě, jak je legračně schopná - oběť má schopnosti, které má v těhle filmech obvykle útočník. Bavilo mě to celé, i když to je blbina.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Znáte to. V jeden den máte úplně normální náladu, jste natolik kreativní, že dokážete napsat samý vymazlený vtip o Meganině kundě, a najednou, ty vole, přijde deuhý den, a vy se cítite jak vyšťavený pomeranč, který v posledních minutách vidí svoje kusy těla v ovocním džusu. Jste úplně vyhořelý, a nemáte chuť ani náladu ztrácet čas u debilních píčovin, které vám dají aspoň drobek důležitosti, protože pak napíšete ostrou, leč úkrutně vtipnou poznámku, do vašeho pomalu umírajícího profilu. No vidíte. Už ty slova jako, ztrácet čas a umírat, Vám prostě kazí náladu. Uděláme to takhle, tenhle film, už to že existuje, má dobrou a podstatnou výmluvu. Vidět šanci, kdy Megan Fox, může ukázat lidstvu, že může i normálně a profesionálně hrát ve filmu, i když při dost napínavém, jako sledovat vypuklou praženou kukuřici v mikrovlnce, ale nebudeme negativní. No, a asi Vás zajímá, jak to dopadlo? I taková Alexis Texas, (kdybyste náhodou, vy nešťastníci, nevěděli kdo to je, tak jste ještě neviděli kvalitní porno..), umí lépe zahrát udejchanou šlapku, než Foxová!! Ano, je to tak.. no, a závěrem? Zajímalo Vás někdy, nebo Vás aspoň napadla myšlenka, co dělá Megan Lišková, ve svým volným čase? Buď celý den šuká v posteli s deseti urostlými černochy najednou, nebo dělá úplný hovno, (Nevím, co si kurva myslíte, ale i celebrity jsou lidi. Stejně nudný lidi, jako jste Vy nebo já). Asi dost nepodstatná myšlenka, rozebírat herečku, a film vůbec hlouběji nepokládat, ale přemýšlejte. Postava, kterou hraje naše Megan, dělá několik aktivit v příběhu, a mě prostě zajímá, jestli to dokáže i v realitě. Tak třeba, umýt prádlo v pračce, uvařit dobrou svíčkovou, nebo vůbec kurňa uklidit dům. Ty vole, když tohle nedokáže splnit ani ve skutečném životě, jak to má pak dobře zahrát ve filmu? Prostě, nijak. A vidět Foxovou v červených šatech, bych opravdu chtěl.