David Attenborough: Život na naší planetě

91%
David Attenborough: Život na naší planetě
Známý moderátor se ohlíží za svým životem a historií vývoje života na Zemi. Truchlí nad ztrátou divočiny a přichází s vlastní vizí budoucnosti. (Netflix)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
10
David Attenborough je žijící legenda a tento jeho nejnovější počin je mistrovským dílem a krásnou tečkou za jeho bohatou kariérou. Je zde krásně vidět jak jsme tu naši zemičku zničili a jak nám nic není vzácné. Snad se nad myšlenkou tohoto dokumentu všichni alespoň na vteřinu zamyslí.
Pete69
Pete69
29 743 bodů
9.5
David Attenborough je mistrem svého řemesla a predvedl to v plné síle. Téměř dokonalý dokument o tom, jak se chováme ke své planetě. I když nejsem žádný "ekoterorista" a ne se vším jsem souhlasil, tak mě dokument donutil k hlubokému zamyšlení. David Attenborough to podal velmi nenásilnou, přitom jasnou formou. Dokument by měl vidět každý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Určitě jedna z těch letošních "must see" věcí. Protože když jeden z těch nejpovolanějších promlouvá o bídném stavu naší planety, tak by to měli slyšet (vidět) pokud možno všichni. I přes ten nepříjemný pocit při sledování, to na mě ale nezapůsobilo tím náborovým dojmem, jak asi mohlo /mělo/. 8/10

Dodatečné informace

Původní název:
David Attenborough: A Life on Our Planet (více)
  • Velká Británie David Attenborough: Život na naší planetě
  • Velká Británie David Attenborough: A Life on Our Planet
Premiéra v ČR:
4. 10. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch