Ted Lasso

89%
Ted Lasso
Idealistický a bezradný trenér amerického fotbalu Ted Lasso je najat, aby kaučoval fotbalový klub v Británii, i když s trénováním klasického fotbalu nemá žádné zkušenosti.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Ted Lasso je největším seriálovým překvapením poslední doby. Takovou pohodovou podívanou jen těžko najdete někde jinde. Za vše může hlavně Jason Sudeikis v roli věčného optimistu. Svou pozitivitou nakonec nakazí i vás a za to dám ruku do ohně. Jakožto milovník fotbalu velmi kvituji zasazení do toho prostředí a to i přes to,že ze samotného fotbalu toho uvidíte poměrně málo. Výběr herců se taktéž povedl na jedničku. Suma sumárum jsem se vším spokojený a už se nemůžu dočkat druhé řady,která by podle posledních drbů vzniknout měla.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Konečně seriál z PL, co víc si můžu jako fanoušek přát.. Nelehký úkol našroubovat do toho nějaký funční příběh, ale daří se to. Od prostého konceptu Američan neumí soccer k naprosto poctivé fotbalové show. Má to výborný postavy, který postupně dostávají vývoj, že si jich oblíbíte víc a víc. Ale nezapomíná na to, že fotbal je o okamžicích a napětí, takže jako divák dostávám řadu napínavých linek. S druhou sérií je to daleko přímočařejší útok na srdíčko, kdy emoce stříkají a vy jedete ty svoje oblíbený postavy. I love it! Děsně dobře postavená show, od které se těžko odtrhává a současně je tak moc good-feel, že bych to mohl jet pořád. Tak šup další sérii.. Nejoblíbenější postavy: Roy Kent (Brett Goldstein), Dani Rojas (Cristo Fernández) a Ted Lasso (Jason Sudeikis). 1. série - 75%. 2. série - 75%. 3. série - 85%.
kubas369
4 086 bodů
10
9/10. Neměl jsem žádná očekávání a podíval se na to jen z pouhé nudy a dostal jsem kurevsky zábavnou a pozitivní záležitost, která mě bavila od začátku do konce. Ta pátá hvězdička je sice asi jen kuli tomu příjemnému překvapení ale i tak trefa do černého.


Dodatečné informace

Původní název:
Ted Lasso (více)
  • USA Ted Lasso
  • USA Тед Ласо
  • USA Тэд Лассо
Premiéra v ČR:
14. 8. 2020
Distributor:
Canal+
Země původu:
USA
Čeština:
Ted Lasso je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch