Válka zítřka

67%
Válka zítřka

Otec od rodiny (Chris Pratt) je povolán, aby bojoval ve válce, která probíhá v budoucnosti. Osud lidstva bude záviset na jeho schopnosti vypořádat se se svou minulostí. (Kuroni)



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Válka zítřků je akční sci-fi pecka, která se v mém osobním žebříčků řadí hodně vysoko. Originální námět jde ruku v ruce s parádním zpracováním což z tohoto filmu dělá audiovizuální pecku. Pratt zase jedou potvrdil, že je hercem, který dokáže utáhnout čistokrevný blockbuster a upevnil svůj status hvězdy.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
I přes předvídatelnost děje a dosti klasických hollywoodských klišé se jedná o parádní sci-fi podívanou. Vetřelci jsou povedení, akční scény podařené, Chris Pratt splnil to, co jsem od něj očekával. Je to jednohubková zábava, která ale skvěle funguje.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Cestování v čase kvůli záchraně lidstva, tentokrát však ale do budoucnosti. Akční sci-fi se všemi atributy pro dokonalou popcornovou akční zábavu, kde samozřejmě nechybí hlášky a humorné situace a jak je již standardem, doslova a do písmene dechberoucí akce. Nelze také nezmínit nějaké ty hlubší emocionální chvilky. A jak se stalo zvykem, rozpoznatelné jsou motivy z různých obdobných snímků, z nichž jistojistě jako první napadne 'Hvězdná pěchota' (1997). Ano, brouci tentokrát v novém ražení. Celý projekt spíše sází na efekt, takže děj je prezentován v plné jednoduchosti, což je místy na škodu. Některé dějové pasáže by potřebovali více rozvinout. Každopádně ucelená akce s trefným soundtrackem pohltí a na nějaké nešvary, jako právě poměrně neohrabaný děj či časové paradoxy, nedá šanci jenom pomyslet. Film přes dvě hodiny a přesto uteče jako voda. Stále se něco děje a v tom je celé kouzlo diváka udržet. Film, který je daleko lepší vidět na velkém plátně než v televizi.


Dodatečné informace

Původní název:
The Tomorrow War (více)
  • USA Válka zítřka
  • USA The Tomorrow War
  • USA Ghost Draft
  • USA Vojna zajtrajška
Premiéra v ČR:
1. 7. 2022
Distributor:
Prime Video
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
200 mil. USD
Tržby:
14,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Válka zítřka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch