Boratův navázaný telefilm

65%
Boratův navázaný telefilm
Sacha Baron Cohen se vrací v ikonické roli Borata spolu s druhým filmem věnovaným tomuto podvratnému Kazachovi.



Recenze: Boratův navázaný telefilm

Kinobox.cz
65%

První Borat je i po letech svěží, humorem i hláškami nadupanou komedii. Dvojka má své momenty, u kterých člověk vyprskne smíchy, bohužel jich ale není tolik, kolik by si nejslavnější kazašský reportér zasloužil. A zbytek? Někde mezi uchechtnutím a nutkáním přetáčet na výživnější pasáže. Není to vyložená ztráta času, ale pokud si jedničku s chutí čas od času dáváte celou, tady bych to viděl spíš na nějaký patnácti minutový sestřih nejlepších špeků.


lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
První polovina super - svižná, vtipná, tak akorát nekorektní a nápaditá. Pak ale přichází nebývale stagnující vata plná kostrbatého pohybu postav a nudných emancipačních keců, které si mohl někdo tak odvážný a neotřelý jako Cohen odpustit. Na správnou vlnu se tak naladí zase až posledních deset minut a ukazuje se, že silnější je tenhle film v úsecích, kdy se sází na odděleně vypointované klipy a gagy. A to není pro celovečerák s přesahujícími politickými a sociálními nitkami úplně dobře.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
Sacha Baron Cohen přivádí zpátky k životu svou nejslavnější fiktivní postavu, aby znovu ukázal světu, v jak absurdní realitě někteří lidé žijí. Zatímco však před čtrnácti lety mohly některé výpovědi šokovat, v roce 2020, kdy lidé útočí vidlemi na vysílače 5G, placatá zem je zase v kurzu, jeden prezident radí lidem léčit covid-19 injekcemi s desinfekcí a jiný má v počítači dětské porno, už vstup do stejné řeky úplně nefunguje. Částečně i proto, že sám Borat/Cohen už je příliš známý na to, aby opravdu zajímavě lidi nachytal (minimálně to tak tady na mě působilo). Párkrát jsem se nahlas zasmál, ale většinu času šilhal po ovladači a chtěl přetáčet. Jako "datadisk" k jedničce celkem ok, jako plnohodnotné pokračování už moc ne.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
4
Pár scének bylo docela vtipných, ale celek jako celovečerní film už nefunguje.


Dodatečné informace

Původní název:
Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (více)
  • Boratův navázaný telefilm
  • USA Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
  • USA Borat 2
Premiéra v ČR:
23. 10. 2020
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Boratův navázaný telefilm je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Boratův navázaný telefilm


Podobné


Powered byJustWatch