Mafia II

89%
Mafia II
Plakát traileru

Mafia 2 je pokračování nejúspěšnější české hry Mafia dosahující světových kvalit, které bylo prodáno 2 miliony kusů. Toto vydání je určeno pro platformu PC. Tentokrát se honičky, přestřelky a střety s mafiány budou odehrávat v Empire City, městě inspirovaným New Yorkem či snad San Franciscem z přelomu 40. a 50. let minulého století.

Hráč se ztotožní s rolí charismatického italského Američana, který se jmenuje Vito Scaletta. Jeho druh je nevycválaný filuta Joe Barbaro. Mezi menšiny Irů, Číňanů a samozřejmě Italů, které obývají vlastní čtvrtě se začnou objevovat rozpory. Rozhodující slovo začnou postupně získávat právě Italové se svou organizací zvanou „mafie“. Připojit se k ní znamená zahodit morální zásady, zároveň s tím ale přichází společenský vzestup. Mafiáni drží při sobě, nosí elegantní obleky a jezdí v krásných autech. Kdo by si takový život nepřál?




richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
10
Mafii II mám na svém seznamu stejně vysoko jako díl první. Opět všechno naprosto skvělé, příběh mám tady osobně možná o trochu raději, než u jedničky, ale opravdu jen nepatrně. Libil se mi velký posun v grafice a hratelnosti. Jedna z mých top her.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Legendární pokračování české legendy.
  • příběh
  • hratelnost

Dodatečné informace

Původní název:
Mafia II (více)
  • Česká republika Mafia II
  • Česká republika Mafia 2
Země původu:
Česká republika, USA
Ocenění:
Žádná ocenění